Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2019

Από τη δραστηριότητα της υποψήφιας βουλευτή Χαλκιδικής του ΣΥΡΙΖΑ Κυριακής Μάλαμα

Δήλωση της Κυριακής Μάλαμα για θέματα επικαιρότητας:
Η δύναμη είναι στον λαό και μόνο αυτός θα αποφασίσει στις 7 Ιουλίου ποιος θα οδηγήσει τη χώρα και προς ποια κατεύθυνση τα επόμενα χρόνια. Είναι κρίσιμο για τον κόσμο όμως, να φιλτράρει τα όσα ακούει στα δελτία ειδήσεων, να απομονώσει προθέσεις από απατηλές υποσχέσεις και να μπορέσει να διαχωρίσει την αλήθεια από το ψέμα.
Παρακάτω είναι μόνο λίγα από τα πραγματικά δεδομένα που δεν χωρούν αμφισβήτηση και που είναι χρήσιμο να θυμόμαστε όλοι στον δρόμο προς την κάλπη…..
- Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έκοψε τη 13η σύνταξη. Άλλοι τη στέρησαν από τους συνταξιούχους που στήριζαν με το εισόδημα τους την πλειοψηφία των ελληνικών οικογενειών. Ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε ένα μέρος της σύνταξης, προσπαθώντας να αποκαταστήσει την αδικία.

Εκδήλωση ΚΙΝ.ΑΛ. - Πολύγυρος

Πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019 στον Πολύγυρο (Τουριστικό Περίπτερο "Έξι Βρύσες"),η κεντρική προεκλογική εκδήλωση του ΚΙΝ.ΑΛ. Χαλκιδικής με την παρουσία όλων των υποψηφίων βουλευτών της Νομαρχιακής Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα και πλήθος μελών και φίλων του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ.
Μέσα σ' ένα κλίμα ενθουσιασμού για την μετά από χρόνια μεγάλη
συμμετοχή, έγιναν τοποθετήσεις από τον συντονιστή Αντώνη Βαφειάδη και των υποψηφίων Βουλευτών του Κινήματος Αλλαγής του νομού Χαλκιδικής,

Κυριακή Μάλαμα - Δήλωση για τα εθνικά θέματα

Με αφορμή την πολύ σημαντική στάση για τα ελληνικά συμφέροντα, του Συμβουλίου Γενικών Υποθέσεων.
·         Η Ελλάδα ούτε «ξέφραγο αμπέλι» είναι, ούτε απεμπολεί ίχνος από τα κυριαρχικά της δικαιώματα σε θάλασσα και στεριά.
·         Η πολιτική της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ για τις τουρκικές προκλήσεις, όλο το προηγούμενο διάστημα, αποδίδει καρπούς.
·         Χειρισμοί με σχέδιο και χωρίς τυμπανοκρουσίες, που οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια την Τουρκία σε διεθνή απομόνωση και κυρώσεις, εάν συνεχίσει την ίδια προκλητική στάση.
·         Ποτέ άλλοτε η Ελλάδα δεν είχε τόσους συμμάχους απέναντι στην Τουρκία, γεγονός που δεν μας εφησυχάζει, αλλά που μας κάνει να αισθανόμαστε σιγουριά, πως οποιαδήποτε νέα πρόκληση θα αντιμετωπιστεί όπως πρέπει και με επιτυχία.

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΚΑΝΕΛΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

"Η Κοινοβουλευτική εκπροσώπηση της Χαλκιδικής από το Κίνημα Αλλαγής είναι απαραίτητη. Γιατί η Χαλκιδική αξίζει να υπηρετηθεί με εμπειρία και συνέπεια. Με καθαρό πολιτικό λόγο, με επίκεντρο τον Άνθρωπο. Γιατί τα αναπτυξιακά θέματα της Χαλκιδικής πρέπει να έρθουν στο προσκήνιο. Οφείλουμε να διεκδικούμε σε έργα, το ποσοστό που αξίζει αυτός ο τόπος από τον Εθνικό μας Προϋπολογισμό. 
Οφείλουμε να συνδέσουμε τη Χαλκιδική με τα Ευρωπαικά χρηματοδοτικά Προγράμματα.Μπορούμε να την κάνουμε να πρωταγωνιστεί στο Μεσογειακό τουριστικό,επενδυτικό, εμπορικό, αγροτικό στερέωμα. Διαθέτουμε τη γνώση, την εμπειρία, την ικανότητα και τη θέληση. Το Κίνημα Αλλαγής απώλεσε τη Βουλευτική έδρα της Χαλκιδικής και έλειψε η φωνή της λογικής από το Νομό μας εδώ και τέσσερα χρόνια. Τώρα είναι ώρα ευθύνης. Όχι άλλα πειράματα, όχι άλλες χαμένες ευκαιρίες. Όχι άλλες καθυστερήσεις.

Γ. Βαγιωνάς: Να δώσουμε και πάλι στον Έλληνα την ελπίδα

Όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη αλλαγή, την 7η Ιουλίου. Οι πολίτες έχουν αντιληφθεί πως μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν. Μετά από ένα αχρείαστο μνημόνιο και παλινωδίες ετών, η χώρα είναι έτοιμη ν’αφήσει πίσω της την κρίση.
Το μεταρρυθμιστικό σχέδιο της ΝΔ έχει καταρτιστεί, θα μπει μπροστά από την 8η Ιουλίου. Τα πρώτα νομοσχέδια είναι έτοιμα και σε αυτά δεν έχει καμία θέση η παροχολογία.