Τετάρτη, 17 Απριλίου 2019

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ “ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ"

Έχοντας πλήρη αντίληψη των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο τόπος μας, καθώς και της υποχρέωσής μας, ως δημότες, να ενδιαφερθούμε και να κινητοποιηθούμε για την αντιμετώπισή τους, πήραμε την πρωτοβουλία και συστήσαμε, απ' το Σεπτέμβριο του 2018, την κίνηση με την ονομασία "Συνεργασία Πολιτών". Σκοπός της κίνησης αυτής είναι, πάνω απ' τις κομματικές μας τοποθετήσεις, να δρομολογήσουμε εκείνες τις ενέργειες, οι οποίες θα απαντούν πραγματικά και ουσιαστικά στα προβλήματα του Δήμου Πολυγύρου.

Προσφορά εργασίας

Ζητείται κοπέλα για πρωινό μοίρασμα φυλλαδίων. 
Τηλέφωνο επικοινωνίας 6944182914, Πολύγυρος 

Γ. Βαγιωνάς: Το χρωστάμε στους Έλληνες

Οι δημοσκοπήσεις εδώ και καιρό προδιαγράφουν τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις επόμενες εθνικές εκλογές. Δεν αποτυπώνουν μόνον αυτό όμως. Φαίνεται καθαρά η δυσαρέσκεια των Ελλήνων για την πορεία της χώρας και η απαισιοδοξία τους για το μέλλον, κυρίως το οικονομικό.
Πρόκειται για λογική συνέπεια ενός αχρείαστου μνημονίου, που έφερε δυσμενείς φορολογικές και όχι μόνο καταστάσεις για τους πολίτες. Το τρίτο μνημόνιο, το αποτέλεσμα της περήφανης διαπραγμάτευσης άφησε σημάδια στην Οικονομία που δύσκολα θα εξαλειφθούν.