Τρίτη, 19 Μαρτίου 2019

Θεατρική παράσταση στη Νικήτη

Τη θεατρική παράσταση «ΤΟ ΤΡΕΝΟ» παρουσιάζει o Πολιτιστικός Φορέας «ΕΝΕΠΕ ΜΟΥΣΑ» σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Σιθωνίας, το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019, στις 20:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο ΕΠΑΛ Νικήτης.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Έργο αφιέρωμα στα "βαγόνια" του θεάτρου της εποχής μας για 4 πρόσωπα. Δύο παράξενοι καλλιτέχνες του δρόμου και μία κιθάρα. Ζούνε σήμερα τον κόσμο και την τέχνη. Δίνουν ρεσιτάλ ζωής. Αστεία, σοβαρά, γιόγκα γέλιου, περιπέτεια του ανθρώπου, ανατροπές και συναισθήματα. Και μια ραψωδία για τρεις λαϊκούς τύπους που θέλουν να φτάσουν ψηλά, να ενωθούν με τον καλό κόσμο.
Πως μπορούν να τα καταφέρουν; ένα μικρό τσίρκο, η παράξενη σκιά και ο σταθμάρχης.
Χιούμορ, αυτοκριτική, σαρκασμός, κοινωνικές αναφορές, λαϊκοί καλλιτέχνες άλλης εποχής.

ΜΙΤΤ 2019: Σταθερή πορεία στη Ρωσική αγορά για τη Χαλκιδική

Η Χαλκιδική παρά την μικρή περυσινή πτώση, συνεχίζει να συγκαταλέγεται ανάμεσα στους κορυφαίους προορισμούς για τους Ρώσους, όπως προέκυψε από την Διεθνή έκθεση τουρισμού ΜΙΤΤ που πραγματοποιήθηκε στη Μόσχα, 12-14 Μαρτίου 2019.
Ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής συμμετείχε στην 26η διεθνή τουριστική έκθεση Moscow International Travel & Tourism Exhibition (ΜΙΤΤ), μία από τις 5 μεγαλύτερες τουριστικές εκθέσεις στον κόσμο, με δικό του stand στην Εθνική συμμετοχή του ΕΟΤ.