Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2019

Δήλωση υποψηφιότητας για τον Δήμο Σιθωνίας

Στις 19 Μαΐου καλούμαστε να αποφασίσουμε για τη μελλοντική διοίκηση του Δήμου Σιθωνίας. 
Το αποτέλεσμα της εκλογικής διαδικασίας θα σφραγίσει τα επόμενα τέσσερα χρόνια και οι επιλογές μας θα καθορίσουν την πορεία του τόπου μας. 
Απευθύνομαι στον κάθε έναν από εσάς ξεχωριστά και σε όλους μαζί για να σας ανακοινώσω επίσημα την υποψηφιότητα μου για τον Δήμο της Σιθωνίας. 
Οι εκλογές αυτές, μας δίνουν τη δυνατότητα δημιουργίας μιας ενωτικής σιθωνιακής κίνησης που εκφράζει τις αγωνίες μας και αποτυπώνει ανάγλυφα τη θέληση και τη στόχευσή μας να φέρουμε ουσιαστική ανάπτυξη στον τόπο μας και να αλλάξουμε όσα δεν μας εκφράζουν.

Βέλγιο - Σουηδία - Ισραήλ | 3 αγορές - ικανοποιητικά αποτελέσματα


Σε 3 διαφορετικές αγορές στόχευσε ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής την εβδομάδα που πέρασε, με τα αποτελέσματα να είναι άκρως ικανοποιητικά για την Χαλκιδική μας.
* Συγκεκριμένα από τις 7 έως τις 10 Φεβρουαρίου ο ΤΟΧ συμμετείχε με δικό του stand στην έκθεση Salon Des Vacances των Βρυξελλών. Το ενδιαφέρον των Βέλγων επισκεπτών για τις μοναδικές ομορφιές της Χαλκιδικής ήταν πολύ μεγάλο και το πληροφοριακό υλικό έγινε ανάρπαστο. Ειδικότερα τα περιπατητικά μονοπάτια, οι εξαιρετικές παραλίες, οι αρχαιολογικοί χώροι αλλά και η γαστρονομία μας ήταν μερικά από αυτά που ξεχώρισαν.

4ος ΚΥΚΛΟΣ ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ


Το Μορφωτικό – Πολιτιστικό – Αθλητικό και Κοινωνικό Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Πολυγύρου «Αριστοτέλης» οργανώνει τον 4ο κύκλο του αφιερώματος στην σύγχρονη Ελληνική πεζογραφία σε συνεργασία με Ελληνικούς Εκδοτικούς Οίκους το διάστημα 14/2 – 26/6/2019.

Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Κασσάνδρας ο Φώτης Μπέλλος...

...Με νέες ιδέες και νέα πρόσωπα στο συνδυασμό του για το Δήμο Κασσάνδρας

Ανακοίνωση υποψηφιότητας για το Δήμο Ν. Προποντίδας

Φίλες και Φίλοι.
Όπως γνωρίζετε, διανύουμε μία χρονική περίοδο, κατά την οποία ολοκληρώνεται η τρέχουσα δημοτική θητεία. Βρισκόμαστε σχεδόν τρεις μήνες πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2019.
  Με αίσθημα ευθύνης και σεβασμού λοιπόν, απέναντι στο Δήμο και στους Δημότες της Νέας Προποντίδας, απέναντι σε όσα έγιναν σ’ αυτή τη δημοτική περίοδο, αλλά και σε όσα πρόκειται να γίνουν για την ανάπτυξη και την ευημερία του Δήμου και των δημοτών,

Εκδήλωση Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Αριστοτέλη