Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2018

Ανακοίνωση υποψηφιότητας στο Δήμο Ν. Προποντίδας

Την Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2018, στις 18:30, στο Πνευματικό Κέντρο των Νέων Μουδανιών ο Δημήτρης Τσούφης θα ανακοινώσει την κάθοδο της παράταξής του στις δημοτικές εκλογές και την υποψηφιότητά του για τη δημαρχία του Δήμου Νέας Προποντίδας.

Στην εκδήλωση θα γίνει απολογισμός των πεπραγμένων και θα παρουσιαστούν οι βασικές θέσεις και προτάσεις της παράταξης “Νέα Γενιά, Νέα Πορεία. Η Νέα Προποντίδα αλλάζει σελίδα” καθώς επίσης και τα πρώτα μέλη της ομάδας που στηρίζουν την υποψηφιότητά του.
Θα ήταν ιδιαίτερη τιμή και χαρά να βρεθείτε στο ξεκίνημα της προσπάθειας για αλλαγή της διοίκησης στον Δήμο Νέας Προποντίδας και στην πορεία που θα ακολουθήσουμε μέχρι τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, τον Μάιο του 2019.
Η ΝΕΑ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΕΛΙΔΑ

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ 2018

Ο Σύλλογος Εμπόρων & Επαγγελματιών Ν. Μουδανιών σας ενημερώνει ότι την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου ξεκινά το δεύτερο 10ήμερο ενδιάμεσων εκπτώσεων για το φθινόπωρο, έτους 2018, στα εμπορικά καταστήματα του νομού μας.
Οι ενδιάμεσες εκπτώσεις θα κάνουν έναρξη στις 1 Νοεμβρίου και θα λήξουν στις 10 Νοεμβρίου. 
Στα καταστήματα πρέπει να αναγράφεται η παλιά και η νέα τιμή, ενώ συμπληρωματικά μόνο δίνεται η δυνατότητα αναγραφής ποσοστού έκπτωσης.