Τρίτη, 9 Οκτωβρίου 2018

Εγκρίθηκε η οριστική μελέτη του λιμανιού Ν.Μαρμαρά

Η Επιτροπή Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Λιμένων (Ε.Σ.Α.Λ.)  του Υπουργείου Ναυτιλίας ενέκρινε την οριστική μελέτη του Δήμου Σιθωνίας για την κατασκευή του νέου λιμανιού του Ν.Μαρμαρά, προϋπολογισμού 15 εκατομμυρίων ευρώ.
«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με την εξέλιξη αυτή, καθώς μένει η τυπική έγκριση της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και ακολουθεί η οριστική ένταξή του στο Επιχειρησιακό πρόγραμμα Αλιείας.

Βιωματικό εργαστήριο εικαστικής έκφρασης: Ζωγραφίζοντας την αυτοεκτίμηση


Broken Cup Birthday


ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΧΡΥΣΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ : Εύστοχο το αίτημα, άστοχο όμως το . . . timing και όχι μόνον ! ! !


Την Δευτέρα, 08 Οκτωβρίου 2018, έλαβε χώρα μία δυναμική ενέργεια κατοίκων των Σταγείρων και της Στρατονίκης, οι οποίοι εντάσσονται στο «Κίνημα ανέργων Σταγείρων – Στρατονίκης». Πιο συγκεκριμένα κάτοικοι των Σταγείρων και της Στρατονίκης, οι οποίοι δηλώνουν άνεργοι, πραγματοποίησαν διαμαρτυρία προς την εταιρεία Ελληνικός Χρυσός Α.Ε. με αιτήματα :
1. Την καταγραφή των ανέργων των δύο χωριών βάσει των αιτήσεων.
2. Την άμεση πρόσκληση για συνέντευξη – αξιολόγηση.

Δήλωση πρόθεσης υποψηφιότητας στο Δήμο Αριστοτέλη

Με την παρούσα δήλωση θα ήθελα να γνωστοποιήσω σε όλους τους Δημότες μας την πρόθεσή μου να είμαι υποψήφιος Δήμαρχος στις Δημοτικές Εκλογές, που θα πραγματοποιηθούν τον Μάιο του 2019.
Τα τέσσερα προηγούμενα χρόνια εργάστηκα με συνέπεια και αφοσίωση ως Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Διοικητικών Υπηρεσιών, Τουρισμού και Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης στο Δήμο Αριστοτέλη. Είναι δεδομένο ότι δεν έχουμε πραγματοποιήσει ακόμα όλα όσα θέλουμε, αλλά και όσα αξίζει αυτός ο τόπος. Ωστόσο, παρά τη δυσχερή οικονομική συγκυρία, την οποία βιώνουμε όλοι, αξιοποιήσαμε αναπτυξιακές ευκαιρίες, συμμορφώσαμε τα οικονομικά του Δήμου και θέσαμε τα θεμέλια για ένα καλύτερο μέλλον.

Ανοιχτή επιστολή προς τους κατοίκους της Στρατονίκης

Με αφορμή την επίμονη προσπάθεια του Προέδρου της Στρατονίκης αφενός να δημιουργήσει ένα κλίμα εναντίον της Δημοτικής Αρχής και αφετέρου να συσκοτίσει την πραγματική κατάσταση του οικισμού, σχετικά με το ζήτημα των ρωγματώσεων και των αιτιών τους, θεωρούμε απαραίτητο, για ακόμα μία φορά, να θέσουμε το ζήτημα στην πραγματική του διάσταση.

Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων νομού Χαλκιδικής: 24ο τουρνουά ποδοσφαίρου

Το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων νομού Χαλκιδικής προάγει τον πολιτισμό μέσω του 24ου τουρνουά ποδοσφαίρου πολιτιστικών κέντρων Μακεδονίας και Θράκης που πραγματοποιήθηκε στον Πολύγυρο στις 29-30 Σεπτεμβρίου.

Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων νομού Χαλκιδικής

Το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων νομού Χαλκιδικής προάγει τον πολιτισμό μέσω του 24ου τουρνουά ποδοσφαίρου πολιτιστικών κέντρων Μακεδονίας και Θράκης που πραγματοποιήθηκε στον Πολύγυρο στις 29-30 Σεπτεμβρίου.