Κυριακή, 7 Οκτωβρίου 2018

Ημερίδα του Κέντρου Ημέρας "ΑΝΑΤΟΛΗ"


Έκθεση φωτογραφίας Μπάμπη Τάσιου


6oς Αγώνας ορεινού τρεξίματος "Ξεσκουριάζω " στα μονοπάτια του Όρους Κάκκαβος στις 7/10/2018


ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ

Πάνω που ετοιμάζομαι για την συνέχεια της αναφοράς μου στην ταλαιπωρία των ασθενών με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας και, τον ΡΑΤΣΙΣΜΟ που βιώνουν από τα «σχέδια των αρμοδίων», βγαίνουν στο φως και άλλα πολλά που συμβαίνουν στην «ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΟΤΕ» σε βάρος των αναπήρων γενικότερα.

Άλλωστε, το έχω ξαναγράψει, στη χώρα μας η «ευαισθησία» είναι επιλεκτική, και παρόλο που οι αρμόδιοι λένε πως «κάνουν το ΠΑΝ για να ΜΗΝ ταλαιπωρούνται τα Άτομα Με Αναπηρίες», η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ αποδεικνύει ακριβώς το αντίθετο..

Νέο Τακτικό Μέλος του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής, ο Αντιδήμαρχος Αργύρης Τσακνής

Νέο Τακτικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής (Τ.Ο.Χ.) ορίστηκε κατά την τελευταία Γενική Συνέλευση, την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου, ο Αντιδήμαρχος Αριστοτέλη, Αργύρης Τσακνής.
Η εξέλιξη αυτή είναι συνέπεια της στρατηγικής επιλογής της Διοίκησης του Δήμου Αριστοτέλη να επενδύει συνεχώς στον τομέα του τουρισμού, ώστε να αναδειχθούν στην Ελλάδα και διεθνώς τα πλεονεκτήματα της περιοχής και να προβληθεί ο Δήμος με κάθε τρόπο.

Ευχαριστήρια επιστολή στον Α.Ο.Π.

Με την παρούσα επιστολή, οι μαθητές, οι γονείς, η διεύθυνση και το εκπαιδευτικό και επιστημονικό προσωπικό του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) Πολύγυρου, θέλει να σας ευχαριστήσει θερμά για την ευγενική χορηγία των εσόδων από το 4ο Τουρνουά Μπάσκετ Αγάπης που έλαβε χώρα στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου. Με την οικονομική σας αυτή ενίσχυση, θα καλυφθούν οι έκτακτες ανάγκες του σχολείου σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό το οποίο θα αποτελέσει εργαλείο για την εύρυθμη λειτουργία των εργαστηρίων γεωπονικής και προεπαγγελματικών δεξιοτήτων που λειτουργούν στο σχολείο μας. 
Με εκτίμηση, 
Ο Δ/ντής 
Τρικαλιώτης Κωνσταντίνος

Broken Cup- Πολύγυρος - Χειμερινό Ωράριο