Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2018

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ του Σωματείου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Πολυγύρου

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Παρά τις επανειλημμένες επισημάνσεις  του Σωματείου Εργαζομένων αναφορικά με το θέμα φύλαξης του νοσοκομείου, έπρεπε να τεθεί η  ζωή συναδέλφων σε άμεσο κίνδυνο μήπως  αντιληφθεί τελικά  η διοίκηση τη σπουδαιότητα της κατάστασης, ιδιαίτερα στα θέματα ασφάλειας των εργαζομένων, καθιστώντας επιτακτική την ανάγκη επίλυσης ενός χρόνιου ζητήματος με το οποίο ουδέποτε ασχολήθηκε σοβαρά.

Ανοιχτή επιστολή προς τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Στρατονίκης του Δήμου Αριστοτέλη

Κύριε Πρόεδρε,
 Με αφορμή τις πρόσφατες επιστολές σας με θέμα τη σύγκλιση Λαϊκής Συνέλευσης στην Τοπική Κοινότητα Στρατονίκης, αλλά και την παραπάνω σχετική επιστολή διαμαρτυρίας σας, θεωρούμε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να βάλουμε μερικά πράγματα στη θέση τους απαντώντας για πρώτη φορά δημόσια στις τόσες προσβλητικές επιστολές και αναφορές σας, τόσο στο πρόσωπο του Δημάρχου, όσο και της  πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η δίκη των Σκουριών ξεκινάει τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη

Για άλλη μια φορά, την 1η του Οκτώβρη, γινόμαστε θεατές στο γνωστό θέατρο του παραλόγου που παίζεται τα τελευταία χρόνια. Για ακόμη μια φορά 21 συμπολίτες μας σέρνονται στα δικαστήρια κουβαλώντας στην πλάτη τους φαινομενικά μεν το μισό ποινικό κώδικα, στην πράξη δε το βάρος του αγώνα μιας ολόκληρης κοινωνίας που αντιστέκεται στην καταστροφή του τόπου της. Μιας κοινωνίας που στέκεται δίπλα τους και τώρα και πάντα με ψηλά το κεφάλι.

Πρόσκληση σε εγκαίνια


Κατανομή αξιωμάτων του Δ.Σ. του Συλλόγου «Η ΑΓΑΠΗ»

Κατά την Ετήσια Γενική Συνέλευση της 23ης Σεπτεμβρίου 2018 του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑμεΑ Χαλκιδικής «Η ΑΓΑΠΗ», εξελέγη το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και η νέα Εξελεγκτική Επιτροπή του Συλλόγου.
Κατά την πρώτη συνεδρίαση του νέου Δ.Σ., που πραγματοποιήθηκε στις 27 / 09 / 2018, αποφασίστηκε η κατανομή των αξιωμάτων των μελών του ως εξής: