Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2018

Για άλλη μία φορά, η Χαλκιδική επιλέχθηκε από Ρώσο κοσμοναύτη για την αποκατάστασή του

Μετά τον Ρώσο κοσμοναύτη, Γιούρι Μαλέντσενκο που επέλεξε πέρσι τη Χαλκιδική για τη φυσική αποκατάστασή του, ένας ακόμα διάσημος Ρώσος κοσμοναύτης, ο Αντόν Σκάπλεροφ πραγματοποίησε το στάδιο της αποκατάστασής/ανάπαυσης στην πανέμορφη Χαλκιδική μετά το τελευταίο του διαστημικό ταξίδι.
Σύμφωνα με τον συντονιστή του προγράμματος αποκατάστασης Ρώσων κοσμοναυτών Θανάση Αυγερινού, η επιλογή της Χαλκιδικής δεν ήταν τυχαία, καθώς οι κοσμοναύτες επιλέγουν για την αποκατάσταση τους, όταν επιστρέφουν στη γη από το διάστημα, τουριστικά θέρετρα με καλό κλίμα και ποιότητα θαλασσών. Ο Σκάπλεροφ, ο οποίος φέρει τον ανώτατο τίτλο τιμής «Ήρωας της Ρωσίας», εξέτασε διάφορες περιοχές της Ελλάδος αλλά κατέληξε στη Χαλκιδική

ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΚΕΠΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Ελλάδα, έτος 2018 (δεν λέω «σωτήριον» γιατί ΚΑΜΙΑ σωτηρία δεν υπάρχει σε αυτή τη χώρα, για αυτή τη χώρα), και τα άτομα με αναπηρίες και χρόνιες παθήσεις προσπαθούν να επιβιώσουν από τη μάχη με τις ασθένειες τους, αλλά κυρίως, από τον ανελέητο πόλεμο που δέχονται από πολιτικάντηδες, γραφειοκράτες, και…. «αρμοδίους» της όποιας ιδιότητας.

Η υγεία στην Ελλάδα ΝΟΣΕΙ, και οποιαδήποτε κίνηση από τους «αρμόδιους», την φέρνει όλο και πιο κοντά στο μοιραίο.
Αρρώστησες; Την πάτησες….

ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ των ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ ΕΠΑ.Λ. και Ε.Κ. Νέων Μουδανιών

Μετά από πρόσκληση των διευθυντών, οι εκπαιδευτικοί του ΕΠΑ.Λ. και του Ε.Κ. Ν. Μουδανιών σε κοινή συνεδρίασή τους - ολομέλεια, με θέμα «εγγραφές μαθητριών/-των στο ΕΠΑ.Λ. Ν. Μουδανιών», την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 13:00 (Πράξη 7η/13-9-2018 ΕΠΑ.Λ. Ν. Μουδανιών),
αποφάσισαν ομόφωνα
να εκφράσουν την έντονη διαμαρτυρία τους σχετικά με το απαράδεκτο καθεστώς που διέπει τις εγγραφές μαθητριών/-των στα ΕΠΑ.Λ. Πιο συγκεκριμένα, και ενώ συνεχίζονται οι εγγραφές κατά τον μήνα Σεπτέμβριο (3-9/9 οι κατ’ εξαίρεση και 12-21/9 οι εκπρόθεσμες) αποκλείεται η εγγραφή σε μη εγκεκριμένα τμήματα με αποφάσεις που εκδίδονται από τον Ιούλιο. Αναλυτικά και ιδιαίτερα για το ΕΠΑ.Λ. Ν. Μουδανιών αποτυπώνονται τα εξής:

Σύλλογος Κρητών Χαλκιδικής: Έναρξη Χορευτικών τμημάτων