Τρίτη, 21 Αυγούστου 2018

Οι Μαίες του Κ.Υ.Αγ.Νικολάου σας ενημερώνουν

Στο Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου λειτουργεί το Μαιευτικό - Γυναικολογικό Ιατρείο, στο οποίο όλες οι ενδιαφερόμενες μπορούν να εξεταστούν και να ενημερωθούν για:
- Τεστ ΠΑΠ (με τηλεφωνικό ραντεβού)
- Ψηλάφηση μαστών
- Μαθήματα Ψυχοπροφυλακτικής για εγκυμονούσες
- Συμβουλές θηλασμού
Για πληροφορίες και ραντεβού απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 23753 50000 (κ.Ηράκλεια Σακελλαρίου).

Έναρξη εκδηλώσεων Γεύση – Παράδοση – Πολιτισμός με «Σουγιούλ για ένα βράδυ»


Με την μουσικοθεατρική παράσταση «Σουγιούλ… για ένα βράδυ» από το Eclipses Group Theater ξεκινά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων Γεύση – Παράδοση – Πολιτισμός 2018, αύριο, Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018, στις 21:00, στο προαύλιο του Δημαρχείου.

Το Θεατρικό σανίδι μετατρέπεται σε πάλκο! Ξυπνά μνήμες μιας άλλης εποχής, αυτής των ρομαντικών Βαλς, των υπέροχων Τανγκό αλλά και των Λαϊκών και Αρχοντορεμπέτικων τραγουδιών, που χάριζαν στον κόσμο στιγμές συγκίνησης αλλά και γλεντιού!

Το αξέχαστο «Για μας κελαηδούν τα πουλιά», το επαναστατικό «Παιδιά της Ελλάδος Παιδιά», το τρυφερό «Άστα τα μαλλάκια σου», το ρεμπέτικο «Το Tράμ το τελευταίο», το γλετζέδικο «Άρχισαν τα όργανα» όπως και το μελαγχολικό «Ας ερχόσουν για λίγο» είναι μόνο λίγα από τα τραγούδια που έχουν μείνει και θα παραμείνουν αξέχαστα.

ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΚΕΠΑ

Εδώ είμαστε πάλι Συνέλληνες με την αρρώστια ΚΑΤΑΡΑ, την οποία δυστυχώς, την κάνουν ακόμα χειρότερη κάποιοι «επιστήμονες», εκτελώντας «εντολές» πολιτικών, γραμματέων, διευθυντών, σύγχρονων φαρισαίων, επίδοξων δικτατορίσκων (και ακόμα εκατοντάδων χαρακτηρισμών ατόμων) που παίζουν με τη υγεία και τις ζωές μας ατιμώρητοι.

Η Πολλαπλή Σκλήρυνση, η Σκλήρυνση Κατά Πλάκας, ταλαιπωρεί στη χώρα μας πολλές χιλιάδες άτομα.