Κυριακή, 5 Αυγούστου 2018

Η παραίτηση Τόσκα δεν μπορεί να γίνει ασπίδα προστασίας του Τσίπρα

Δήλωση του Παν. Λαφαζάνη, Γραμματέα του Π.Σ της ΛΑ.Ε.
Η αναπόφευκτη και καθυστερημένη παραίτηση του Ν. Τόσκα δεν είναι καθόλου αρκετή για να κατασιγάσει την γενική κατακραυγή και να καλύψει τις συνολικές κυβερνητικές πολιτικές και ποινικές ευθύνες. Κυρίως, η παραίτηση του Ν. Τόσκα δεν μπορεί, με κανέναν τρόπο, να χρησιμεύσει ως ασπίδα προστασίας του Αλέξη Τσίπρα, κατ’ εξοχήν υπεύθυνου για την αποδιοργάνωση, την διάλυση και την μνημονιακή υποστελέχωση και υποχρηματοδότηση συνολικά της αντιπυρικής προστασίας.

Βελτίωση προσβασιμότητας ΑΜΕΑ στις παραλίες του Δήμου Αριστοτέλη

Ο Δήμος Αριστοτέλη έχοντας ως σταθερό προσανατολισμό τον σχεδιασμό και την υλοποίηση πολιτικών αειφόρου ανάπτυξης με κοινωνικό πρόσημο και σε εφαρμογή του εγκεκριμένου Επιχειρησιακού του Σχεδίου προχωρά σε ακόμα ένα έργο με κέντρο τον άνθρωπο.
Η πρόταση που υπέβαλε ο Δήμος Αριστοτέλη με τίτλο: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ», και προϋπολογισμό 226.000 ευρώ, εγκρίθηκε για χρηματοδότηση από τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα.
Στο πλαίσιο της πρότασης θα γίνει προμήθεια Εξοπλισμού για τη δημιουργία τεσσάρων (4) ολοκληρωμένων τουριστικών προσβάσιμων παραλιών στο Δήμο Αριστοτέλη, και συγκεκριμένα για τις ακόλουθες παραλίες:

Γενική Έκθεση Νέας Προποντίδας 2018

Ο Δήμος Ν. Προποντίδας, ο Οργανισμός Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Ν. Προποντίδας, το Επιμελητήριο Χαλκιδικής και ο Σύλλογος Εμπόρων & Επαγγελματιών Ν. Μουδανιών, έχοντας ως στόχο την ανάπτυξη της τοπικής επιχειρηματικότητας και την προώθηση και προβολή των τοπικών προϊόντων, πραγματοποιούν τη ''Γενική Έκθεση Νέας Προποντίδας 2018'' η οποία θα πραγματοποιηθεί από την Τετάρτη 8 Αυγούστου έως και την Κυριακή 12 Αυγούστου 2018 στην προβλήτα των Ν. Μουδανιών. 
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, θα πραγματοποιηθούν μουσικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις ενώ σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις γευσιγνωσίας τοπικών προϊόντων από διακεκριμένους σεφ του νομού. 
Η έκθεση θα λειτουργεί τις ώρες 19:30 - 01:00 τις ημέρες 8-12 Αυγούστου 2018 και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.