Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2018

Γ, Βαγιωνάς: Είναι απορρύθμιση, όχι μεταρρύθμιση ο «Κλεισθένης»

Αναζητώντας προσχηματικά «περισσότερη Δημοκρατία», η κυβέρνηση μας οδηγεί συστηματικά στην ασυδοσία. Μετά από τρεισήμισι χρόνια στην εξουσία, με συνεχή επαφή με τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, συμπέραναν πως τα προβλήματα των Δήμων οφείλονται στο εκλογικό σύστημα και έκαναν τον «Κλεισθένη Ι» νόμο του κράτους.
Δεν είναι πρόβλημα-για τους κυβερνώντες- η τεράστια γραφειοκρατία για να περατωθεί ένα απλό έργο, δεν είναι η έλλειψη πόρων και προσωπικού, αλλά είναι πρόβλημα η απουσία του ΣΥΡΙΖΑ από την Τοπική Αυτοδιοίκηση. 

ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΧΡΥΣΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ : Η δημοτική αρχή υιοθέτησε πρόταση


Αθανάσιος Γ. Καρίνας
Δεν πέρασαν ούτε τρεις μήνες, από την 30 Απριλίου 2018, που είχαμε δημοσίως καταθέσει πρόταση τεσσάρων αναπτυξιακών έργων για τον Δήμο Αριστοτέλη και η δημοτική αρχή του κ. Ζουμπά υιοθέτησε μία εξ αυτών, την περισσότερο «soft», . . . αστραπιαίως ! ! ! 
Πιο συγκεκριμένα, στις 30 Απριλίου 2018, είχαμε δημοσιοποιήσει στο διαδίκτυο την ανάρτηση με τίτλο «ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΧΡΥΣΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ : Τέσσερα αναπτυξιακά έργα τα οποία δικαιούται να διεκδικήσει ο Δήμος Αριστοτέλη». Στην εν λόγω ανάρτησή μας αναφέραμε, μεταξύ άλλων, τα εξής :