Σάββατο, 7 Ιουλίου 2018

48ος ΔΙΑΠΛΟΥΣ ΤΟΡΩΝΑΙΟΥ ΚΟΛΠΟΥ - Σάββατο 14 Ιουλίου

O 48ος Διεθνής Κολυμβητικός Διάπλους του Τορωναίου Κόλπου θα διεξαχθεί το Σάββατο 14 Ιουλίου 2018 στη Νικήτη και διοργανώνεται από την  Εκπολιτιστική Εταιρεία Νέων Νικήτης "Ο Σίθων" και την υποστήριξη του Δήμου Σιθωνίας.
Οι κολυμβητές θα ξεκινήσουν το πρωί του Σαββάτου 14 Ιουλίου από την παραλία της Καλλιθέας της Κασσάνδρας και θα τερματίσουν στην παραλία της Νικήτης στη Σιθωνία, διανύοντας την απόσταση των 26 Κm, χωρίς να χρησιμοποιήσουν πτερύγια ή άλλα βοηθητικά μέσα πλεύσης.

10ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ 2018 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝΧαιρετισμός Δημάρχου Πολυγύρου
Με μεγάλη χαρά σας παρουσιάζω το πρόγραμμα του 10ου Φεστιβάλ Πολυγύρου - Καλοκαίρι Τέχνης και Πολιτισμού 2018. Τα δέκα αυτά χρόνια ζωής και ανοδικής πορείας του Φεστιβάλ αποτελούν έμπρακτη επιβεβαίωση ότι το Φεστιβάλ Πολυγύρου είναι ένας σπουδαίος πολιτιστικός θεσμός για τη Χαλκιδική αλλά και τη Μακεδονία μας.
Δέκα χρόνια τώρα ο Δήμος Πολυγύρου στηρίζει τις εκδηλώσεις με τα μέσα και τις υπηρεσίες που διαθέτει

Έναρξη 10ου Φεστιβάλ Πολυγύρου – Καλοκαίρι Τέχνης και Πολιτισμού

Υπέροχες βραδιές γεμάτες μουσική, θέατρο, χορό, εικαστικά, υπόσχεται να μας χαρίσει και αυτό το καλοκαίρι το Φεστιβάλ Πολυγύρου, που συμπληρώνει φέτος 10 χρόνια παρουσίας στα πολιτιστικά δρώμενα της Χαλκιδικής. Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν και αναμένεται να συγκεντρώσουν το ενδιαφέρον των κατοίκων και των επισκεπτών της περιοχής.