Σάββατο, 30 Ιουνίου 2018

6ος αριστοτέλειος κολυμβητικός διάπλους - Ολυμπιάδα Χαλκιδικής


Έκθεση με καλοκαιρινές χειροποίητες δημιουργίες του Κέντρου Ημέρας "Ανατολή"


Παρουσίαση βιβλίου στην παραλία της Ιερισσού


Εικαστική έκθεση ΣΚΕΤΧ "...στις κάβες της Γερακινής 2018" Χρωματικές ενότητες υπό μορφή

Ο Σύλλογος Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Χαλκιδικής σας προσκαλεί στην ετήσια καλοκαιρινή έκθεσή του , στις αποθήκες μεταλλεύματος στην παραλία Γερακινής .
-Φέτος είναι η 6η συνεχόμενη χρονιά που πραγματοποιείται η συγκεκριμένη έκθεση και ο συνοδευτικός τίτλος της έκθεσης είναι «Χρωματικές ενότητες υπό μορφή».
-Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στις 5-6-7-8 Ιουλίου 2018 και θα είναι ανοιχτή κατά τις απογευματινές ώρες (19:00-23:00) .
-Ο κάθε καλλιτέχνης έχει οργανώσει μια μικρή ατομική έκθεση/προβολή των έργων του που θα είναι συγκεκριμένης θεματολογίας , την οποία επιλέγει ο ίδιος , με έναν ικανοποιητικό αριθμό έργων . Τα έργα της έκθεσης αντιπροσωπεύουν την ζωγραφική , την αγιογραφία , την φωτογραφία , την γλυπτική , τις εικαστικές κατασκευές και το κόσμημα .

Χαιρετισμός Γ. Βαγιωνά στις εκδηλώσεις του ΟΚΑΝΑ για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

Χαιρετισμό στις εκδηλώσεις με αφορμή την αποφοίτηση μαθητών του Τμήματος Αθηνών του ΟΚΑΝΑ, του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας και την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών, απηύθυνε ο βουλευτής Χαλκιδικής της ΝΔ, Γιώργος Βαγιωνάς. 
Στον γραπτό του χαιρετισμό, ο κ. Βαγιωνάς εξήρε την ανάγκη να ενταθεί ο αγώνας κατά των ναρκωτικών. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη σημασία της ενήμερωσης, των δράσεων πρόληψης και του κατάλληλου υποστηρικτικού πλαισίου για τα εξαρτημένα άτομα.
Ειδικότερα, ο χαιρετισμός του κ. Βαγιωνά έχει ως εξής: