Τρίτη, 8 Μαΐου 2018

Δήμος Πολυγύρου: 14ο Αντάμωμα χορευτικών ομάδων


Ακατάλληλο προς πόση το νερό στον Πολύγυρο... (και πάλι)!!!

Από την Αντιδημαρχία Ύδρευσης του Δήμου Πολυγύρου ανακοινώνονται τα παρακάτω:
Λόγω της νέας θολότητας του νερού στην περιοχή «Βατόνια», συνεπεία των χθεσινών πυκνών βροχοπτώσεων, παρακαλούνται οι δημότες να μην προβαίνουν σε πόση του νερού, μέχρι να εκδοθεί νεώτερη ανακοίνωση.
Το όλο γεωλογικό φαινόμενο παρακολουθείται ήδη από το ΙΓΜΕ και ο Δήμος αναζητεί τις πλέον καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Πολύγυρος: Παρουσίαση του βιβλίου "ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΒΡΟΧΗΣ"


Αλληλεγγύη στους διωκόμενους του «Λάκκου Καρατζά»

Η Επιτροπή Αγώνα Πολιτών Βόλου κατά της καύσης σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ στέκεται αλληλέγγυα στην Επιτροπή Αγώνα Θεσσαλονίκης ενάντια στην εξόρυξη χρυσού και σε όλους τους αγωνιστές της Χαλκιδικής, που τόσα χρόνια παλεύουν άνισα με το εγχώριο λόμπυ των εξορύξεων για να σώσουν τον τόπο τους και το μέλλον τους από την καταστροφή. Εν όψει της προσεχούς εκδίκασης της υπόθεσης του "Λάκκου Καρατζά" στέλνουμε μήνυμα συμπαράστασης στους διωκόμενους συναγωνιστές και ενώνουμε τις φωνές μας για να ακουστεί ηχηρό το μήνυμα: «Είναι δική μας η ζωή - είναι ο τόπος μας! Είμαστε χιλιάδες και θα νικήσουμε!».

ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΧΡΥΣΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ : Κατάρα ή Ευλογία οι «Σκουριές» για τους πολίτες ;

Αθανάσιος Γ. Καρίνας
Ορισμένοι πολίτες του Δήμου Αριστοτέλη έχουνε έτοιμη την απάντηση. Κατάρα ! ! ! 
Ορισμένοι άλλοι πολίτες του Δήμου Αριστοτέλη έχουνε επίσης έτοιμη την απάντηση. Ευλογία ! ! ! 
Η παρούσα ανάρτηση θα είναι δύσκολο να αναγνωσθεί και να κατανοηθεί από όσους για ιδεολογικούς, κάθε είδους, λόγους θεωρούν την αξιοποίηση των «Σκουριών» είτε ως Κατάρα, είτε ως Ευλογία. 
Όσοι είναι απαλλαγμένοι από ιδεολογικούς, κάθε είδους, περιορισμούς, θα φέρουν στο μυαλό τους τα πάρα πολλά παραδείγματα εφαρμογής της μεταλλευτικής και μεταλλουργικής επιστήμης, που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια, με αφορμή την επένδυση της Ελληνικός Χρυσός Α.Ε. στη ΒΑ Χαλκιδική, προς υποστήριξη της μίας ή της άλλης θέσης και θα αναρωτηθούν : Τελικά είναι κατάρα ή ευλογία οι «Σκουριές» για τους πολίτες ;