Παρασκευή, 27 Απριλίου 2018

Κάλεσμα Συνδικάτου Οικοδόμων Χαλκιδικής

Συνάδελφοι οικοδόμοι, εργαζόμενοι στις Κατασκευές, άνεργοι, μετανάστες.

ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΤΟ «ΠΑΡΩΝ»
ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΜΑΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 1 ΜΑΗ
ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΓΥΡΟ 10:00 π.μ.
Συνάδελφοι,
Η 1η ΜΑΗ είναι μέρα των εργατών όλου του κόσμου και ως τέτοια σηματοδοτεί τον αδιάκοπο αγώνα ενάντια στην εκμετάλλευση, τους πολέμους, τη φτώχεια, μέχρι την τελική νίκη απέναντι στο κεφάλαιο και τις δυνάμεις του που έχουν μετατρέψει τη ζωή μας σε κόλαση.

ΝΙΚΗ Πολυγύρου - ΠΟΝ Καλλικράτειας


Δωρεά της Ι.Μ.Κασσανδρείας στο Γ.Ν.Χαλκιδικής


Tiverious στον Πολύγυρο


Ενδιάμεσες εκπτώσεις Συλλόγου Εμπόρων Ν. Μουδανιών

Ο Σύλλογος Εμπόρων & Επαγγελματιών Ν. Μουδανιών ενημερώνει ότι την Τετάρτη 2 Μαΐου 2018 σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4177/2013 και την απόφαση 3802/14-11-2017 του αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής , ξεκινάει το δεκαήμερο ενδιάμεσων εαρινών εκπτώσεων. 
Η έναρξη των εκπτώσεων θα γίνει την Τετάρτη 2 Μαΐου καθώς η Πρωτομαγιά είναι υποχρεωτική αργία και θα διαρκέσουν έως την Πέμπτη 10 Μαΐου. 
Προαιρετική λειτουργία των καταστημάτων την Κυριακή 6 Μαΐου από ώρα 11:00 έως 20:00. 
Η αναγραφή παλιάς και νέας τιμής είναι επιβεβλημένη, ενώ συμπληρωματικά μόνο δίνεται η δυνατότητα αναγραφής ποσοστού έκπτωσης.

Σκουριές: Το παραμύθι της αφύγρανσης των μεταλλευτικών τελμάτων

Αντιπαράθεση του Δρ. Κυριάκου Αρίκα, (Υφηγητής Ινστιτούτου Ορυκτολογίας–Πετρογραφίας Πανεπιστημίου Αμβούργου) στο άρθρο του κ. Καρίνα «Επένδυση χρυσού στον Δήμο Αριστοτέλη : Ο επενδυτής απέδειξε για μία ακόμη φορά ότι δεν τσιγκουνεύεται για τα περιβαλλοντικά»
Στις 30 Μαρτίου δημοσιεύτηκε στο Blog της Χαλκιδικής «Respentza» άρθρο του κ. Αθ. Καρίνα με τίτλο: «Επένδυση χρυσού στον Δήμο Αριστοτέλη : Ο επενδυτής απέδειξε για μία ακόμη φορά ότι δεν τσιγκουνεύεται για τα περιβαλλοντικά». Ο ο κ. Καρίνας ξεκινάει την εισήγησή του με ένα εγκώμιο στον «επενδυτή», δηλαδή στην „Eldorado Gold“ και την θυγατρική της εταιρεία „Ελληνικός Χρυσός (Ε.Χ.)“ και αναφέρει επι λέξει: