Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2018

Τι δεν καταλαβαίνεις...

===Αθώος ο ακροδεξιός Πάνος Καμμένος για τη δημόσια προτροπή του τον Σεπτέμβριο του 2013 προς τους κατοίκους της Χαλκιδικής να λιντσάρουν τον πρώην δήμαρχο Αριστοτέλη, Χρήστο Πάχτα.
===Αθωώθηκε ο μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος ο οποίος κατηγορείτο για σύνταξη και ανάρτηση κειμένου μίσους και προτροπής σε βία σε βάρος των ομοφυλόφιλων στο προσωπικό του ιστολόγιο.

Επιτέλους...

...λύνονται τα προβλήματα της Χαλκιδικής, μετά τη συζήτηση της κας Ιγγλέζη με το ...γραφείο (!!!) του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη!
Το τι συζητήθηκε με το ...γραφείο δείτε τα ΕΔΩ.

Νίκη Πολυγύρου - Αριστοτέλης Σταγείρων-Στρατονίκης


Γέφυρες Πολιτισμών στο Δημοτικό θέατρο Πολυγύρου


Έκθεση καλλιτεχνών Στρατωνίου


Απάντηση του ΥΠΕΠΘ στην ερώτηση Γ. Βαγιωνά για την ανέγερση νέου ειδικού δημοτικού σχολείου και νηπιαγωγείου στη Ν. Προποντίδα

Αναρμόδιο δηλώνει το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων,  απαντώντας στην ερώτηση που κατέθεσε ο Βουλευτής Χαλκιδικής της ΝΔ, Γεώργιος Βαγιωνάς, σχετικά με την ανέγερση νέου κτιρίου για τη στέγαση ειδικού δημοτικού σχολείου και νηπιαγωγείου στη Νέα Προποντίδα.
Ο βουλευτής στις 1/11/2017 κατέθεσε ερώτηση προς το υπουργείο για το θέμα αυτό, ρωτώντας μεταξύ άλλων, γιατί δίνεται προτεραιότητα στην Π.Ε. Θεσσαλονίκης, την ώρα που δεν υπάρχει σχέδιο ώριμο, όπως υπάρχει στον Δήμο Ν. Προποντίδας.

ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΚΑΚΙΟΥ RAPID «ΣΙΘΩΝΙΑ 2018»

Το ατομικό παιδικό τουρνουά σκακιού Rapid «Σιθωνία 2018» διοργανώνει η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Σιθωνίας και η Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Θεσσαλονίκης – Χαλκιδικής, το Σάββατο 31 Μαρτίου, στο ξενοδοχείο «Athena Pallas Village” στην ακτή Ελιά (9ο χλμ. επαρχιακής οδού Νικήτης – Ν.Μαρμαρά).

Κλοπή στον Πολύγυρο

Εκλάπησαν χθες βράδυ στην περιοχή ΔΑΣΑΡΧΕΙΟΥ, μέσα από υπόγειο, χλοοκοπτικό μηχάνημα  και δυο αλυσοπρίονα (STIHL-HUSQVARNA).
Εάν κάποιος έχει δει κάτι παρακαλώ να επικοινωνήσει στο 6974322138.

Μήνυμα Γ. Βαγιωνά για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου

Η 25η Μαρτίου είναι η ημερομηνία γέννησης της σύγχρονης Ελλάδας. Το σπάσιμο των δεσμών, την απόφαση για τη διεκδίκηση της ανεξαρτησίας και της εθνικής μας αξιοπρέπειας, τα γιορτάζουμε όλα σήμερα. 
Αλλά κάθε μέρα πρέπει να έχουμε στο νου και στην καρδιά μας τις ιδέες και τις αξίες των ηρώων της Επανάστασης. 
Πάνω απ’όλα, να παλεύουμε όλοι μαζί, ο ένας πλάι στον άλλον, για το καλό της πατρίδας.
Χρόνια πολλά στις Ελληνίδες και στους Έλληνες.