Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2018

ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΓΥΡΟ


ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΒΙΒΛΙΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ

Αν και όπως λένε ορισμένοι «κόπασε» ο θόρυβος για τα Θρησκευτικά του Δημοτικού, πως δεν υπάρχουν αντιδράσεις και όλα πάνε κατά πως τα σχεδίασαν οι «αρμόδιοι», η πραγματικότητα είναι διαφορετική.
Παράδειγμα, η κίνηση εδώ και μήνες από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Νέων Μουδανιών, ο οποίος σε συνεννόηση με τους γονείς των μαθητών, συνέλεξε βιβλία Θρησκευτικών των Γ’, Δ,’ Ε’ και ΣΤ’ τάξεων, τα οποία και φρόντισε να επιστραφούν στο αρμόδιο υπουργείο.
Εκτός αυτού, έστειλε και επιστολή Διαμαρτυρίας προς τον Υπουργό με θέμα «ΤΑ ΝΕΑ ΒΙΒΛΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ» 2017 – 2018 , και για να ακριβολογήσουμε, για τους «ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΜΑΘΗΤΩΝ» .

Δήμος Αριστοτέλη για την ανατροπή φορτηγού οχήματος, που μετέφερε τοξικά απόβλητα της Ελληνικός Χρυσός

Για τη Δημοτική Αρχή του Δήμου Αριστοτέλη, δεν αποτελεί έκπληξη το νέο «ατύχημα» που συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου 10 Μαρτίου 2018, κατά το οποίο φορτηγό που μετέφερε τοξικά απόβλητα της Ελληνικός Χρυσός (ELDORADO GOLD) ανετράπη στην περιοχή των Αρχαίων Σταγείρων με αποτέλεσμα δεκάδες τόνοι τοξικών αποβλήτων να χυθούν στο δρόμο. Και δεν αποτελεί έκπληξη γιατί αφενός τέτοια «ατυχήματα» έχουν ξανασυμβεί και στο παρελθόν καθώς εκατοντάδες δρομολόγια μεγάλων φορτηγών πραγματοποιούνται καθημερινά σε ένα δρόμο που βρίσκεται σε άθλια κατάσταση λόγω κυρίως αυτής της πολύ αυξημένης κυκλοφορίας φορτηγών. Αφετέρου ήταν αναμενόμενο, γιατί για τη συγκεκριμένη εταιρεία η παραβίαση των νόμων και των όρων λειτουργίας της αποτελεί καθημερινή πρακτική.

Ευχαριστήριο

Το Ειδικό Σχολείο Πολυγύρου ευχαριστεί τις Ομάδες «ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ» και «ΕΛΠΙΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ»,  οι οποίες συγκέντρωσαν χρήματα  μέσα από την πραγματοποίηση δράσεων και τα πρόσφεραν στο  Σχολείο για την ενίσχυση του έργου του.
  Αντιπροσωπεία της «ΝΙΚΗΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ» αποτελούμενη από τον πρόεδρο Ι.Τζηρίτη, τον αρχηγό της ομάδας  Γ. Αστεριάδη, τον υπεύθυνο Ακαδημίας Ποδοσφαίρου  Μ. Γεωργακούδη, τον ταμία και υπεύθυνο μάρκετινγκ Γ. Γκόλιαρα  και αντιπροσωπεία της «ΕΛΠΙΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ » αποτελούμενη από τον πρόεδρο Σ. Διαμαντή, τον προπονητή Β. Δημούδη, την ταμία  Ά. Δελημήτσιου, τον ποδοσφαιριστή Ν. Σαραφιανό και παιδιά της ακαδημίας «Νίκης» κατά την διάρκεια επίσκεψή τους στο Ειδικό Σχολείο δώρισαν στους μαθητές μία μπάλα ποδοσφαίρου και αυτοκόλλητα των δύο ομάδων.

Αχαίνιο στον Πολύγυρο: Βραδιά γεύσεων & γευσιγνωσία κρασιού