Κυριακή, 4 Μαρτίου 2018

Το ηθικό τους "πλεονέκτημα" !!!


Τον μνημονιακό οίστρο των μελών του Δ. Σ της ΚΕΔΕ, θα τον ζήλευε ακόμα και η κ. Βελκουλέσκου! Δήλωση των μελών του Δ.Σ της Κ.Ε.Δ.Ε, Κανταρά Τάσου και Σακούτη Νίκου, σχετικά με την προσφυγή του Δ .Σ της Ένωσης κατά υπόθεσης των εργαζομένων.

“Στην τελευταία συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, ήρθε για συζήτηση δικαστική απόφαση του Ειρηνοδικείου της Αθήνας, η οποία επανέφερε ελάχιστα ποσά των αμοιβών των εργαζομένων, που είχαν περικοπεί με τους μνημονικούς νόμους.

Παράδοση δωρεάς του ΣΚΕΤΧ στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής, από την εκδήλωση μνήμης του Δημήτρη Πετρίδη

Πέρα από την απότιση φόρου τιμής στη μνήμη του Τάκη Πετρίδη, του άξιου γιατρού και συνειδητοποιημένου πολίτη, η χθεσινή 1/3/2018 παράδοση ενός φορητού πιεσόμετρου στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής, στο οποίο υπηρέτησε με πάθος και αυταπάρνηση το θεσμό της δημόσιας υγείας και περίθαλψης, είχε και ένα συμβολικό χαρακτήρα. Σε μια πολύχρονη περίοδο οικονομικής -και όχι μόνο- κρίσης από την οποία μαστίζεται επί χρόνια η χώρα, απαιτούνται κοινές δράσεις φορέων και πολιτών που αποβλέπουν στην υλοποίηση των στόχων της αλληλεγγύης και της κοινής προσπάθειας για την αποκατάσταση της χώρας στη θέση που της αξίζει.