Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2018

Ο αλήθειας

Η ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΜΙΑΣ ΣΦΑΓΗΣ VI

Συνεχίζουμε την αναφορά μας στον «Αναθεωρημένο Πίνακα Προσδιορισμού Ποσοστών Αναπηριών», τον ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ ΚΤΕΟ των αναπήρων και χρόνια πασχόντων, τον ΠΙΝΑΚΑ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ και του παιχνιδιού με την Υγεία και την Ανθρώπινη ζωή που σκοπό του έχει την ΑΠΟΡΡΙΨΗ ασθενών από τις διάφορες υγειονομικές επιτροπές, την ΣΥΝΕΧΕΙΑ της ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑΣ.

Και λέω ΣΥΝΕΧΕΙΑ, γιατί τις καταστάσεις αυτές, τα παιχνίδια με την ανθρώπινη ζωή, την Ανθρώπινη ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, τα ζούμε εδώ και χρόνια. Απλά, όσο περνά ο καιρός, τα πράγματα χειροτερεύουν.

12 έτη κάθειρξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας στην Καλάνδρα Χαλκιδικής

Την ποινή των 12 ετών κάθειρξης επέβαλε εχθές ,10/01/2018, το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Θεσσαλονίκης σε υπήκοο Αλβανίας για τις πράξεις της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας. 
Το περιστατικό είχε λάβει χώρα το βράδυ της 26ης Μαίου 2015 σε οικισμό της Καλάνδρας Χαλκιδικής , όταν ο κατηγορούμενος ,και ήδη καταδικασθείς, είχε στήσει ενέδρα στο θύμα , επίσης αλβανικής καταγωγής, και του κατάφερε πολλαπλές μαχαιριές , επιχειρώντας να του αφαιρέσει τη ζωή , σύμφωνα και με την απόφαση του Δικαστήρίου. Το συμβάν είχε γίνει έμπροσθεν των κατοικιών θύτη και θύματος καθώς οι δυο τους ήταν γείτονες.