Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2017

Είμαστε εδώ!

Φιλανθρωπική εκδήλωση του Συλλόγου Γυναικών Πολυγύρου και του Ειδικού Σχολείου Πολυγύρου

Πολύγυρος: Πανελλήνιο ρεκόρ στην αυλαία των πρωταθλημάτων της Αρσης Βαρών

Εντυπωσιακή ήταν η πρώτη ημέρα των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Ανδρών – Γυναικών, Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών, Εφήβων – Νεανίδων, Παίδων – Κορασίδων που διεξάγεται στον Πολύγυρο. Το θέαμα των αγώνων ήταν ιδιαίτερα υψηλό και με το «καλημέρα» σημειώθηκε ένα νέο Πανελλήνιο ρεκόρ. Η Μαρία Καρδαρά στην κατηγορία των 53κ. στην κίνηση του ζετέ σήκωσε 81 κιλά κι έσπασε το Πανελλήνιο ρεκόρ Κορασίδων της Κωνσταντίνας Μπεντέλη που κρατούσε από το 2009.

Έκθεση βιβλίου 2ου Δημοτικού Σχολείου Πολυγύρου


"Όραμα Πολιτών": ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΝΑΓΙΑ

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ
ΕΙΚΟΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ
Αντιμέτωποι με τη λειψυδρία βρίσκονται για ακόμη μια φορά οι κάτοικοι της Μεγάλης Παναγίας καθώς και οι έξι γεωτρήσεις της περιοχής έχουν παρουσιάσει βλάβες τις οποίες η Δημοτική Αρχή αδυνατεί να αντιμετωπίσει. Παρά τις έντονες διαμαρτυρίες των κατοίκων και τις επανειλημμένες εκκλήσεις από την πλευρά μας, με κάθε τρόπο προς τη Δημοτική Αρχή εδώ και έναν χρόνο, δυστυχώς αυτή δεν έδειξε καμία ευαισθησία, με αποτέλεσμα τώρα, στην καρδιά του χειμώνα, η Μεγάλη Παναγία να μένει και πάλι χωρίς νερό.

Ευχαριστήριο

Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους για την ψήφο εμπιστοσύνης που έδωσαν στον συνδυασμό “Επιχειρούμε Μαζί” με επικεφαλή τον κ. Γιάννη Κουφίδη και σε μένα προσωπικά με την πρώτη θέση στο μεταποιητικό τμήμα στις εκλογές του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής.
Θέλω να είναι σίγουροι πως θα τους δικαιώσω για την επιλογή τους αυτή!
Δεσμεύομαι να εργαστώ απερίσπαστα για την υλοποίηση του προγράμματος μας, δίνοντας έμφαση στη δημιουργία και ανάδειξη του κοινού brand  “Halkidiki Values”, ώστε να δώσουμε υπεραξία σε ότι παράγει ο τόπος μας.
Αυτό είναι το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα μας.

Ευχαριστήρια

Χριστουγεννιάτικη συναυλία Φιλαρμονικής Δήμου Σιθωνίας

Η Δημοτική Φιλαρμονική Σιθωνίας σας προσκαλεί στην Χριστουγεννιάτικη συναυλία της που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου και ώρα 11:00 στο θέατρο του ΕΠΑΛ της Νικήτης .
Συμμετέχουν οι χορωδίες :
Παιδική χορωδία Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Νικήτης
Χορωδία ενηλίκων Νικήτης

ΝΕΕΣ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ

Τις νέες ψηφιακές υπηρεσίες του Δήμου Πολυγύρου θα παρουσιάσει ο Δήμος Πολυγύρου, τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017 στις 18:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Πολυγύρου, στο Δημαρχείο της πόλης.
Πρόκειται για την ψηφιακή πλατφόρμα IntelligentCity με τις εφαρμογές FixMyCity, CityPoints και τη δράση για ελεύθερο internet – Free WiFi Spots στον Δήμο Πολυγύρου.
Το FixMyCity είναι ένα σύστημα μέσω του οποίου είναι δυνατή η ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων από τους πολίτες και η ταυτόχρονη διαχείριση αυτών από τις αντίστοιχες υπηρεσίες του δήμου. Η υποβολή αιτημάτων πραγματοποιείται είτε μέσω της σχετικής πύλης είτε μέσω μιας εφαρμογής (App) για έξυπνες συσκευές (Android και iOS).

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ Αριστοτελείου Πνευματικού ΚέντρουΤα μονοπάτια της Ελλάδας