Παρασκευή, 3 Νοεμβρίου 2017

Υπερπλεόνασμα


Επιχειρηματικό Όραμα Χαλκιδικής

Έχω την ιδιαίτερη τιμή και χαρά να ανακοινώσω τα μέλη του συνδυασμού Επιχειρηματικό Όραμα Χαλκιδικής σε όλους τους επιχειρηματίες του νομού που θα κληθούν 1-2-3 Δεκεμβρίου στις κάλπες για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ του Επιμελητηρίου.
Όλοι οι υποψήφιοι σύμβουλοι, είναι επιτυχημένοι επιχειρηματίες με ήθος, αναγνωσιμότητα, δυναμική, αλλά κυρίως άνθρωποι με όραμα και διάθεση για άοκνη και ανιδιοτελή προσφορά στην Χαλκιδική.
Ευχαριστώ όλους όσοι με τιμούν με την παρουσία τους στο συνδυασμό και δεσμευόμαστε ότι το κύριο μέλημα μας θα είναι η ανάπτυξη του επιχειρηματικού γίγνεσθαι της Χαλκιδικής.
Εύχομαι σε όλους καλή δύναμη στον καθαρό προεκλογικό αγώνα που δίνουμε και ευελπιστώ ότι αυτό θα βρει την αναμενόμενη ανταπόκριση από τους Χαλκιδικιώτες επιχειρηματίες.
Ελευθερία Χατζησταματίου - Λεμονιάδου
Υπ.Πρόεδρος Επιμελητηρίου Χαλκιδικής

Με επιτυχία συνεχίζονται οι βιβλιοπαρουσιάσεις στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πολυγύρου

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο συνεχίζεται το πρόγραμμα παρουσίασης βιβλίων και συγγραφέων που οργανώνει το Μορφωτικό – Πολιτιστικό – Αθλητικό και Κοινωνικό Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Πολυγύρου «Αριστοτέλης» σε συνεργασία με ελληνικούς εκδοτικούς οίκους. Την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2017 ο χώρος βιβλιοπαρουσιάσεων της Δημοτικής βιβλιοθήκης Πολυγύρου γέμισε ασφυκτικά από το κοινό που ήθελε να γνωρίσει τη συγγραφέα, Γλυκερία Κακούρη, και το βιβλίο της «Έδωσα υπόσχεση».

Ενημέρωση πολιτών για τη γρίπη των πτηνών

Από το Τμήμα Υγείας Ζώων και Κτηνιατρικής Αντίληψης, Φαρμάκων και Εφαρμογών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ανακοινώνονται τα εξής σχετικά με τη γρίπη των πτηνών:
«Σε συνέχεια των ανακοινώσεων της 28.11.2016, 17.01.2017, 17.02.2017, 23.02.2017, 31.03.2017 και 07.07.2017, σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με πληροφόρηση εκ μέρους του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (ΥΠ.Α.Α.Τ.) στις 23.10.2017, “επιβεβαιώθηκαν δύο νέες εστίες γρίπης των πτηνών υψηλής παθογονικότητας (ΗΡΑΙ Η5Ν8) σε δύο εκμεταλλεύσεις πουλερικών στη Βουλγαρία, μία εκ των οποίων είναι πλησίον περιοχών της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης, ενώ συνεχίζονται και τα κρούσματα στη Βόρεια Ιταλία, όπου μόνο το πρώτο εικοσαήμερο του Οκτώβρη επιβεβαιώθηκαν 15 εστίες”.

Όραμα Πολιτών: ΠΑΡΩΔΙΑ Η ΤΕΛΕΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΝΑΙΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ Α.Π.Κ ΞΕΧΑΣΑΝ ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ
Σε φιάσκο εξελίχθηκε για το Αριστοτέλειο Πνευματικό Κέντρο και την Δημοτική Αρχή η τελετή βράβευσης των μαθητών από τα Λύκεια της Αρναίας που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Α.Ε.Ι και Τ.Ε.Ι της χώρας. Προχειρότητα και αδιαφορία χαρακτήρισαν για μια ακόμα φορά τη Δημοτική Αρχή Αριστοτέλη κατά τη διάρκεια των επετειακών εκδηλώσεων συμπλήρωσης 105 ετών από την Απελευθέρωση της Αρναίας. 

Σημεία ταχυδρομικής εξυπηρέτησης στο Δήμο Αριστοτέλη

Κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία σας παραθέτουμε παρακάτω τα σημεία ταχυδρομικής εξυπηρέτησης πολιτών στο Δήμο Αριστοτέλη.

Εκδηλώσεις από την Επιτροπή Αγώνα Θεσσαλονίκης ενάντια στην εξόρυξη χρυσού.Corso στον Πολύγυρο


H Νίκη Πολυγύρου συνάντησε τον Δήμαρχο Πολυγύρου

Τον Δήμαρχο Πολυγύρου, κ.Αστέριο Ζωγράφο, συνάντησαν εκπρόσωποι του Δ.Σ. του ιστορικότερου σωματείου της Χαλκιδικής.
Σε μια εγκάρδια συνάντηση στο Δημαρχείο Πολυγύρου, παρουσία και των αντιδημάρχων κ.Ζαγγίλα, κ.Σιμώνη και κ.Ματέα, η Νίκη Πολυγύρου παρουσίασε την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες της, που δεν υπάρχουν παρόμοιες σε κανέναν Σύλλογο της Χαλκιδικής,

Εγκαίνια καταστήματος (Broken Cup)