Τετάρτη, 1 Νοεμβρίου 2017

Εκδήλωση στον Πολύγυρο: "Ο Καζαντζάκης, ο Ζορμπάς και η Χαλκιδική"

Tiverious στον Πολύγυρο, 3-4/11/2017


Όλυμπος - Των θεών ο θρόνος

Στέλιος Βαλιάνος: "Η κοινωνία θα στρέψει το βλέμμα της στη Νέα Δημοκρατία"

(Κύρια σημεία της ραδιοφωνικής συνέντευξης του Περιφερειακού Συμβούλου Χαλκιδικής και πρ. υποψηφίου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Στέλιου Βαλιάνου στον "Οδηγό Επικαιρότητας" του Ράδιο Χαλκιδική 98.8)
--Η δημοσκοπική προέλαση της Νέας Δημοκρατίας, έστω και ως στιγμιαία αποτύπωση της τάσης του εκλογικού σώματος, έχει αποκτήσει μόνιμα χαρακτηριστικά και αποτελεί εύρημα που αντιστοιχίζεται με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα και τις αντιδράσεις της ελληνικής κοινωνίας. 

Πολίτες κουρασμένοι από την αναποτελεσματική πολιτική της κυβέρνησης αλλά και βαθιά απογοητευμένοι από τα φαινόμενα πολιτικής αγυρτείας του Πρωθυπουργού και των Υπουργών του, στρέφουν την πλάτη στον κυβερνητικό συνασπισμό.

"Έτσι & αλλιώς" ,,,κάθε Κυριακή στα Βράσταμα


Δυο ερωτήσεις από τον Γ. Βαγιωνά για τη Χαλκιδική

Δυο ερωτήσεις κατέθεσε σήμερα, Τετάρτη 1/11/2017, στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ο Γεώργιος Βαγιωνάς, Βουλευτής Χαλκιδικής.
Η πρώτη ερώτηση, προς τον υπουργό Υγείας, Ανδρέα Ξανθό, αφορά τις ελλείψεις του ΕΚΑΒ Χαλκιδικής. Μετά τον προ ημερών θάνατο συμπολίτη μας, ο οποίος εξέπνευσε περιμένοντας το ασθενοφόρο, ο βουλευτής ζητά ενημέρωση για τους διασώστες που υπηρετούν στη Χαλκιδική, τον αριθμό τους και το πως θα αντιμετωπιστούν οι ελλείψεις που υπάρχουν.