Σάββατο, 14 Οκτωβρίου 2017

...ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ...


Η Ελληνικός Χρυσός αποσύρει χορηγία

Σε συνέχεια του θορύβου που έχει προκύψει αναφορικά με την πρόθεση της Ελληνικός Χρυσός να υποστηρίξει ως πλατινένιος χορηγός το «1ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Χαλκιδικής» που διοργανώνει η ΑΝ.ΕΤ.ΧΑ., η εταιρεία  αποσύρει τη χορηγία και τη συμμετοχή της στην διοργάνωση.

ΑΟΠολυγύρου - Απόλλων Καλαμαριάς


Παρουσιάσεις συγγραφέων και βιβλίων στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πολυγύρου

Την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017 ξεκινά το πρόγραμμα βιβλιοπαρουσιάσεων στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πολυγύρου . Πρόκειται για μια σειρά δράσεων που υλοποιεί το Μορφωτικό – Πολιτιστικό – Αθλητικό και κοινωνικό Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Πολυγύρου «Αριστοτέλης» σε συνεργασία με ελληνικούς εκδοτικούς οίκου. Συγγραφείς νέων και παλαιότερων βιβλίων θα επισκέπτονται τη βιβλιοθήκη, θα μιλούν για το έργο τους και θα συζητούν με το αναγνωστικό κοινό σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

Η Χαλκιδική ολοκληρώνει τον κύκλο των Press trip για το 2017

Πριν λίγες μέρες, η Χαλκιδική αποχαιρέτησε τις 2 τελευταίες δημοσιογραφικές αποστολές από Ολλανδία και Ρωσία ολοκληρώνοντας με επιτυχία αισίως 13 Press και FAM trips με συμμετοχή 40 δημοσιογράφων ως μέρος του πλάνου προβολής που υλοποίησε ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής για το 2017.
Στις 24-30 Σεπτεμβρίου, ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής σε συνεργασία με την Ελληνική Πρεσβεία στη Ρωσία και τη συμμετοχή της Ellinair και του Ομίλου Μουζενίδη, φιλοξένησε στη Χαλκιδική δύο δημοσιογράφους του κορυφαίου περιοδικού, Βοκρουγκ Σβέτα (http://www.vokrugsveta.ru/). Ο σκοπός του ταξιδιού ήταν διττός, η προβολή της Χαλκιδικής μέσω της γαστρονομίας και των τοπικών προϊόντων της, κυρίως ελιά και μέλι, και του προσκυνηματικού τουρισμού, το Άγιο Όρος.

Χαλκιδική: Μετατρέπουν γραφεία και καταστήματα σε… εξοχικά

Νέα δεδομένα στην αγορά ακινήτων
Η αυξημένη ζήτηση σε εξοχικές κατοικίες στη Χαλκιδική κυρίως από αλλοδαπούς αγοραστές διαμορφώνει μια νέα κατάσταση στο χώρο του real estate σε έναν από τους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς της χώρας.
Ειδικότερα, όπως περιγράφει στο halkidikifocus.gr ο πρόεδρος του Συλλόγου Κτηματομεσιτών Χαλκιδικής Γρηγόρης Στιβαχτάρης,αποτελεί γεγονός ότι αυτήν την περίοδο και ιδιαίτερα στις παραλιακές περιοχές, παρατηρείται “έξαρση” του φαινομένου των αλλαγών χρήσεων των ακινήτων λόγω της γενικότερης ζήτησης.