Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2017

"Thessaloniki Summit 2017". H Σύνοδος των ενόχων!

Στην ταλαίπωρη Θεσσαλονίκη, συναθροίζονται στις 5 και 6 Οκτώβρη, οι πολιτικοί και οικονομικοί ένοχοι της σημερινής κατάστασης της χώρας και του ελληνικού λαού.
Υπό την αιγίδα, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ενός θλιβερού, όσο και καταστροφικού Προέδρου της Δημοκρατίας, ο οποίος επωμίστηκε το «καθήκον» να καταπατά κάθε γράμμα και πνεύμα του Συντάγματος, «ευλογώντας» το ευρώ και την Ε.Ε.
Με την παρουσία όλου του δουλοπρεπούς πολιτικού προσωπικού αυτής της χώρας.

Όραμα Πολιτών: ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΙΓΓΛΕΖΗ, ΜΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ

Πληροφορηθήκαμε την ανακοίνωση της βουλευτή Χαλκιδικής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Αικατερίνης Ιγγλέζη σχετικά με το δικαστήριο της 21.9.2017, το οποίο αφορούσε στα θλιβερώς γνωστά στο πανελλήνιο γεγονότα της 30ης. 3.2012 στο δημαρχείο Ιερισσού, κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. (Ρ: η δήλωση της Ιγγλέζη ΕΔΩ                                               
Ως υπεύθυνη δημοτική αρχή είχαμε την  ιδιαίτερη πολιτική, ηθική και  νομική υποχρέωση να αναφέρουμε στη Δικαιοσύνη τις ενέργειες και συμπεριφορές που υπέπεσαν  στην άμεση αντίληψή μας, στράφηκαν κατά της δημοτικής και ιδιωτικής περιουσίας, της  σωματικής ακεραιότητας των συνδημοτών μας και των μελών του δημοτικού συμβουλίου.