Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2017

Το Εργατικό Κέντρο Ν. Χαλκιδικής καταδικάζει...

Το Εργατικό Κέντρο Ν. Χαλκιδικής καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την επίθεση που δέχτηκαν έξω από το Υπουργείο Ανάπτυξης, οι μεταλλωρύχοι Χαλκιδικής, από αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες προχώρησαν και στην χρήση χημικών.
Για μια ακόμη φορά, η κυβέρνηση χρησιμοποιεί τα ΜΑΤ κατά εργαζομένων που διαδηλώνουν και διεκδικούν τη διασφάλιση των θέσεων εργασία τους.
Το Εργατικό Κέντρο Ν. Χαλκιδικής από την πρώτη στιγμή στέκεται αλληλέγγυα στον

Πώληση φρέζας

ΠΩΛΕΊΤΑΙ φρέζα μεταχειρισμένη, 5 ίππων με μηχανή BRIGGS & STRATON και κίνηση στους τροχούς, δουλεμένη σε μικρή έκταση κήπου 50 τ.μ.50 ώρες. 

Τιμή: 300 ευρώ. 

Τηλ.: 6977406481 Πολύγυρος, Γιώργος.

Ανακοίνωση για την υδροδότηση των Πλανών

Από τον Δήμο Πολυγύρου ανακοινώνεται ότι λόγω τεχνικού προβλήματος στο δίκτυο ύδρευσης των Πλανών έχει διακοπεί η υδροδότηση του οικισμού από τη δεξαμενή του.
Προσωρινά και για την κάλυψη των αναγκών το χωριό υδροδοτείται από γεώτρηση, το νερό της οποίας είναι κατάλληλο μόνο για οικιακή χρήση και όχι για πόση. Τα συνεργεία του Δήμου εργάζονται με σκοπό την αποκατάσταση του προβλήματος και όταν οι απαραίτητες εργασίες ολοκληρωθούν και αποκατασταθεί η βλάβη θα υπάρξει νεώτερη ενημέρωση.

Η Eldorado Gold έλαβε επιπλέον άδειες για την Ολυμπιάδα

Η Eldorado Gold Corporation (“Eldorado” ή “Εταιρεία”) επιβεβαιώνει ότι παρέλαβε σήμερα την έγκριση Τεχνικής Μελέτης για το κλείσιμο των παλιών στοών Ολυμπιάδας καθώς και την άδεια εγκατάστασης της νέας Μονάδας Λιθογόμωσης με πάστα στην Ολυμπιάδα.
Αυτή τη στιγμή παραμένει σε εκκρεμότητα η έκδοση της άδειας τροποποίησης Εγκατάστασης Ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού του εργοστασίου εμπλουτισμού Σκουριών, καθώς και άλλα θέματα που περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, τη μετεγκατάσταση αρχαιοτήτων στη θέση Σκουριές.

Η Νικήτη γιορτάζει τον πολιούχο της

Η Νικήτη τιμά σήμερα τον πολιούχο της. Το πρωί τελέστηκε Θ. Λειτουργία ιερουργούντος του Μητροπολίτη Κασσανδρείας.
Στην πλατεία του παλιού χωριού ο δήμαρχος Σιθωνίας, κ. Ιωάννης Τζίτζιος τίμησε δύο κορίτσια από τη Νικήτη που μέσα στο 2017 έλαβαν μεγάλες διακρίσεις:
Τη μαθήτρια Αγγελική Χριστοδουλάκη, η οποία αναδείχτηκε νικήτρια στον Ευρωπαϊκό μεταφραστικό διαγωνισμό Juvenes Translatores και την αθλήτρια Μαρία Μπόζη, η οποία κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στην ιστιοπλοΐα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Γυναικών, μαζί με τη Ραφαηλίνα Κλωναρίδου.

ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΕΣ

Πάει καιρός που έγραψα για την πιο απρόβλεπτη πάθηση, την Σκλήρυνση Κατά Πλάκας, μια πάθηση που ΞΕΓΕΛΑ τους γιατρούς, ταλαιπωρεί τους ασθενείς, και μέχρι στιγμής, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ, άσχετα με το αν τις όποιες ΑΓΩΓΕΣ κυκλοφορούν κάποιοι τις βαφτίζουν (αλήθεια γιατί;) «θεραπείες».

Για πολλοστή φορά λοιπόν, μιλάμε απλά για ΑΓΩΓΕΣ, με τα όποια αποτελέσματα, και τις όποιες παρενέργειες τους.

Στέλιος Βαλιάνος: Η αποκατάσταση της εμπιστοσύνης

Ο τρόπος που έχει επιλέξει η Κυβέρνηση να πολιτεύεται, στην Ελλάδα των τεσσάρων μνημονίων και της οκταετούς κρίσης, μεγαλώνει ακόμη περισσότερο το έλλειμμα εμπιστοσύνης της κοινωνίας προς το πολιτικό σύστημα.

Θεσσαλονίκη: Συλλαλητήριο ενάντια στην εξόρυξη (Τρίτη 19/09)