Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου 2017

Προεκλογική δραστηριότητα στο Επιμελητήριο Χαλκιδικής

Ένα νέο μέλος προστέθηκε στην δυναμική ομάδα του Ε.Ο.Χ. ("ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΟΡΑΜΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ"πριν από λίγες μέρες.
Πρόκειται για τον επιχειρηματία Γιώργο Λαμπράκη, γνωστό για την πολιτική του και επιχειρηματική του ιστορία στο νομό Χαλκιδικής.
Άξιο λόγου είναι φυσικά και η ανοικτή βοήθεια και συμπαράσταση του πρώην Νομάρχη Χαλκιδικής Βασίλη Βασιλάκη, που με τις γνώσεις και την εμπειρία του στα κοινά του τόπου, αλλά και σε θέματα επιχειρήσεων μπορεί να βοηθήσει την Χαλκιδική που τόσα χρόνια πιστά υπηρέτησε.

Τα συμπεράσματα των δηλώσεων του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ

ΛΑ.Ε: Κατάληψη ραδιόφωνου ΕΡΤ3 με μήνυμα στο λαό

Κατά την αποχώρηση από την πορεία της ΔΕΘ, μεγάλη ομάδα από το μπλοκ της ΛΑ.Ε, με επικεφαλής τους Τάσο Κανταρα, Χριστίνα Σουλτανίδου, Πέτρο Γκότση και Ράνια Μαρμάρη, μπήκε αιφνιδίως και κατέλαβε τον ραδιοφωνικό σταθμό της ΕΡΤ3, όπου απεύθυνε μέσα από το ραδιόφωνο μήνυμα στους Έλληνες πολίτες. Το μήνυμα περίπου ήταν το εξής:
”Η ΛΑ.Ε θα συνεχίσει τον αγώνα μέχρι την ανατροπή της κυβέρνησης και των μνημονιακών πολιτικών, παρά τη προσπάθεια από τις δυνάμεις της αστυνομίας και της κυβέρνησης να παρεμποδίσουν οποιεσδήποτε

Τι μοίρασε ο Τσίπρας στη ΔΕΘ ;

Ο Τσίπρας, κατά τη χθεσινοβραδινή ομιλία του στην εκδήλωση εγκαινίων της 82ης ΔΕΘ, η οποία αναμεταδόθηκε ζωντανά από τα κυβερνητικά κανάλια ΕΡΤ1 και ΕΡΤ3, οπότε απευθύνθηκε άμεσα σε όλους τους Έλληνες, μοίρασε τα εξής :
1. Λωτούς για το χθές, για να ξεχάσουμε οι πολίτες ότι οι πολιτικοί μας έριξαν στο γκρεμό και να τους δώσουμε άφεση αμαρτιών, αλλά κυρίως για να ξεχάσουμε το χρέος της πατρίδας μας το όποιο καθορίζει τις ζωές μας σήμερα και τις ζωές των παιδιών μας αύριο. Για να ξεχάσουμε τα αμείλικτα ερωτήματα :
Ποιός δημιούργησε το χρέος ;
Πού πήγαν 326 δισ. € ;
Ποιός φταίει ;
Όσους λωτούς και να μας μοιράσει ο Τσίπρας δεν ξεχνάμε. Δεν μας αφήνουν οι φόροι, οι εισφορές, τα τέλη, οι δόσεις να ξεχάσουμε. Πρέπει να μάθουμε την ΑΛΗΘΕΙΑ για το χθές. Πρέπει να μάθουμε για να μην την ξαναπάθουμε.