Τετάρτη, 6 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Macron της Ελλάδας! Η δεύτερη ακόμα χειρότερη μετάλλαξη του Τσίπρα: «Κλέβει» το νεοφιλελεύθερο αφήγημα Μητσοτάκη

Οι παλιοί αριστεροί συνήθιζαν να λένε για όποιον έκανε σοβαρά πολιτικά στραβοπατήματα και έπαιρνε στραβό δρόμο, πως η συνέχειά του δεν είχε τέλος. «Όταν πάρεις τον κατήφορο, δεν υπάρχει πάτος», λέγανε χαρακτηριστικά.
Δυστυχώς αυτή η ρήση βρίσκει την τέλεια εφαρμογή της στην πολιτική πορεία του Αλ. Τσίπρα με οδυνηρές συνέπειες για τον τόπο.
Η πρώτη μεγάλη μετάλλαξη του Αλ. Τσίπρα και του μεγάλου τμήματος του ΣΥΡΙΖΑ, που δυστυχώς τον ακολούθησε, υπήρξε η συνθηκολόγηση του τρίτου μνημονίου, το οποίο διαδέχθηκε το τέταρτο μνημόνιο και στη συνέχεια οι υποδουλωτικές δεσμεύσεις μέχρι το 2060!
Φαίνεται, όμως, ότι δεν είδαμε ακόμα τίποτα.
Ο νεομνημονιακός Τσίπρας είναι ακράτητος.

Γαλάτιστα: 14η Εθελοντική Αιμοδοσία

Μια μόνο κίνηση σώζει τρεις ζωές, μια μόνο χειρονομία χαρίζει εκατομμύρια χαμόγελα.
Στα πλαίσια της προσπάθειας για την ευαισθητοποίηση και ενθάρρυνση της τοπικής κοινωνίας, δεδομένης της μειωμένης προσφοράς αίματος, η Νεολαία Γαλάτιστας καλεί τον καθένα ξεχωριστά να συμμετάσχει στην 14η εθελοντική αιμοδοσία, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου στο Ιατρείο Γαλάτιστας και ώρες  9:00 με 13:00, με στόχο την ενίσχυση της τράπεζας αίματος του χωριού.

Εφημερίδα Θέμα της Χαλκιδικής


Εγκαίνια Δημοτικού Σχολείου Γαλάτιστας

Τα εγκαίνια του Δημοτικού Σχολείου Γαλάτιστας θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017, στις 11:00 π.μ., από τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα. Το 12θέσιο Δημοτικό Σχολείο Γαλάτιστας, που χρηματοδοτήθηκε από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Μακεδονία – Θράκη 2007-2013 με προϋπολογισμό συνολικής δημόσιας δαπάνης 3.270.000 ευρώ, είναι ένα σύγχρονο σχολικό συγκρότημα. Το σχολείο ήδη λειτουργεί και ανταποκρίνεται στις πιο σύγχρονες ανάγκες εκπαίδευσης. Ενσωματώνει στους χώρους του όλες τις σχολικές δραστηριότητες και δίνει τη δυνατότητα να προσφερθούν αναβαθμισμένες συνθήκες εκπαίδευσης στους μικρούς μαθητές.
Ο Δήμαρχος Πολυγύρου, Αστέριος Ζωγράφος, τόνισε:

Τουρνουά μπάσκετ στη Γαλάτιστα


ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟ ΩΔΕΙΟ, Η ΜΟΥΣΙΚΗ «ΑΛΛΙΩΣ».

Ξεκινούν τα σχολεία, και μαζί με αυτά οι παράλληλες δραστηριότητες των παιδιών (μουσική, χορός, αθληματα,κλπ).

Μπαίνουμε λοιπόν στους «ρυθμούς» του χειμώνα, μετά από τις καλοκαιρινές διακοπές (που υποτίθεται πως όλοι κάναμε)!
Το χρονογράφημα αυτό, έχει να κάνει με το «ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟ ΩΔΕΙΟ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ», και τα «ειδικά» μαθήματα που ξεκινούν από φέτος σε αυτό. Πριν όμως μπούμε στις λεπτομέρειες, ας γνωρίσουμε το «ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟ ΩΔΕΙΟ» μέσα από το … «βιογραφικό» του που δίνουν οι υπεύθυνοι ….
«Το Πυθαγόρειο Ωδείο Θερμαϊκού είναι ένα από τα μεγαλύτερα περιφερειακά Ωδεία της Θεσσαλονίκης .
 Στόχος μας είναι η συνεχή εξέλιξη μας ,σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα , προσφέροντας πάντα στους σπουδαστές μας υψηλό επίπεδο μουσικών σπουδών.