Τρίτη, 5 Σεπτεμβρίου 2017

ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ

ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ 5.30΄μ.μ. ΕΓΝΑΤΙΑ ΜΕ ΑΓ. ΣΟΦΙΑΣ

 Όχι στα μνημόνια νέα και παλιά - Όχι στη φτωχοποίηση
 Αυξήσεις στους μισθούς και στις συντάξεις
 Δραστική μείωση της φορολογίας
 Διαγραφή των χρεών των λαϊκών νοικοκυριών
 Όχι στους πλειστηριασμούς της λαϊκής περιουσίας
 Εθνικοποίηση των τραπεζών - Έξοδος τώρα από την ευρωζώνη
Δύο χρόνια μετά την καταστρατήγηση του περήφανου ΟΧΙ του ελληνικού λαού και την επιβολή του 3ου μνημονίου, η κατάσταση για τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους, τους επαγγελματοβιοτέχνες, τους αγρότες, τη νεολαία, πάει από το κακό στο χειρότερο. Οι βάρβαρες αντιλαϊκές πολιτικές που έχουν επιβάλλει οι δανειστές και όλες οι μνημονιακέςκυβερνήσεις, έχουν φέρει τα πλατιά λαϊκά στρώματα σε απόγνωση.

Πρόγραμμα Ακαδημιών Α.Ο.Πολυγύρου - Εγγραφές

ΨΗΦΙΣΜΑ υπέρ της ανάπτυξης των Μεταλλείων Κασσάνδρας

ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ N. ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ

Ο Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Νέας Προποντίδας σας ενημερώνει σχετικά με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στο Δημοτικό Ωδείο Νέας Προποντίδας για την περίοδο 2017- 2018.

Οι εγγραφές ξεκινούν την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου και συνεχίζονται καθημερινά 8.00-16.00 στο Δημοτικό Ωδείο (Γ.Παπανδρέου 12, Ν.Μουδανιά).

Την νέα σχολική χρονιά θα λειτουργήσουν τα κάτωθι τμήματα:

Όραμα Πολιτών: ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ

ΜΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΕΡΓΑ ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ
Βραβείο κουτοπονηριάς και εμπαιγμού των δημοτών μπορεί κάλλιστα να διεκδικήσει και να κερδίσει η Δημοτική Αρχή Αριστοτέλη καθώς έχει υιοθετήσει έναν κουτοπόνηρο τρόπο να συντάσσει το Τεχνικό Πρόγραμμα των έργων του Δήμου εμπλουτίζοντας το με έργα – φαντάσματα που χωρίς να έχει καμία πρόθεση και καμία δυνατότητα να τα εκτελέσει απλά αρέσκεται στο να προσποιείται πως θα τα υλοποιήσει.

ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΧΡΥΣΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ : Ο ΥΠΕΝ, Γ. Σταθάκης, αποκάλυψε τη βασική αιτίαση του Δημοσίου για τη διαιτησία ! ! !

Από τις αρχές του έτους ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας (ΥΠΕΝ), Γ. Σταθάκης, είχε εξαγγείλει την εφαρμογή της προβλεπόμενης, από τη σύμβαση παραχώρησης των μεταλλείων Κασσάνδρας στην Ελληνικός Χρυσός Α.Ε., διαδικασίας διαιτησίας, θέτοντας σε καθεστώς ομηρίας τον επενδυτή, παγώνοντας όλες τις αδειοδοτήσεις και το κυριώτερο, χωρίς να ενημερώνει σχετικά με το αντικείμενο της διαιτησίας.
Μέχρι πρότινος ανακοίνωνε ότι θα ενημερώσει σχετικά με το αντικείμενο της διαιτησίας μέχρι τα τέλη Αυγούστου. Μέχρι σήμερα 5 Σεπτέμβρη δεν είδε το φως της δημοσιότητας κανένα επίσημο έγγραφο στοιχείο, εκτός εάν η παρουσία του στο κυβερνητικό τηλεοπτικό σταθμό της ΕΡΤ και η συνέντευξη που παραχώρησε την περασμένη εβδομάδα συνιστούν την επίσημη έναρξη της διαδικασίας διαιτησίας.

Άρχισε η λειτουργία των βρεφονηπιακών σταθμών Πολυγύρου

Οι βρεφονηπιακοί σταθμοί Πολυγύρου ξεκίνησαν να υποδέχονται τα νήπια από την Δευτέρα 04/09/2017 .
Η επιλογή των επανεγγραφών , των επιτυχόντων του προγράμματος ΕΣΠΑ και των νέων εγγραφών εργαζόμενων γονέων για την σχολική χρονιά 2017 – 2018 έγινε με την 65/2017 απόφαση του Δ.Σ. του Ν.Π. «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ».
Η επιλογή των νέων εγγραφών των οποίων οι μητέρες δεν εργάζονται θα γίνει μετά την ανακοίνωση των πινάκων επιτυχόντων της Β΄ Φάσης του προγράμματος ΕΣΠΑ.
Τα τυχόν παιδιά, που δεν θα γίνουν δεκτά θα μπορέσουν να τα φιλοξενηθούν μετά τις όποιες διαγραφές προκύψουν.


Εγγραφές στο Δημοτικό Ωδείο Πολυγύρου

Ξεκινά η νέα χρονιά για το Δημοτικό Ωδείο Πολυγύρου, όπου φέτος θα λειτουργήσει ένα νέον τμήμα μάθησης παραδοσιακού οργάνου «Κλαρίνο».
Οι εγγραφές ξεκινάνε 05/09/2017 και θα ολοκληρωθούν στις 8/09/2017. 
Αναλυτικά τα τμήματα που θα λειτουργήσουν φέτος είναι: