Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2017

ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΈΛΕΥΣΗ ΣΤΟ ΝΕΟΧΩΡΙ: ΤΟ ΝΕΟΧΩΡΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ «ΔΙΨΑΕΙ»

ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΚΑΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΝΕΡΟΥ
ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
Χωρίς προηγούμενο είναι η αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής Αριστοτέλη για το ζωτικής σημασίας ζήτημα του Νεοχωρίου που απασχολεί τους κατοίκους και επισκέπτες του τους τελευταίους μήνες, που δεν είναι άλλο από την λειψυδρία και την κακής ποιότητας νερού που παρέχεται στους κατοίκους. Η έλλειψη καλής ποιότητας νερού δεν οφείλεται σε πραγματική ανεπάρκεια πόσιμου νερού αλλά αποκλειστικά σε δικές της πρωτοφανείς παραλείψεις.

Πανελλαδικές 2017

ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΧΡΥΣΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ : Η μοναδική, έξυπνη και ρεαλιστική, διέξοδος του Τσίπρα από τη διαδικασία της διαιτησίας είναι . . . η αναθεώρηση των οικονομικών όρων της παραχώρησης των κοιτασμάτων.

Η προαναγγελθείσα από τις αρχές του τρέχοντος έτους διαδικασία της διαιτησίας για την επένδυση χρυσού στη ΒΑ Χαλκιδική, αναμένεται να ξεκινήσει στα τέλη Αυγούστου, σύμφωνα με τις σχετικές δηλώσεις του αρμοδίου υπουργού, κ. Σταθάκη, και προβλέπεται συμβατικά να ολοκληρωθεί εντός 3 μηνών από τον ορισμό του Επιδιαιτητή. Επομένως, εάν η διαδικασία ξεκινήσει τέλη Αυγούστου, μέχρι το τέλος του έτους θα έχει ολοκληρωθεί, όπως προβλέπεται στη σύμβαση.