Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017

Mechanicus - Τεχνικοί Σύμβουλοι Επιχειρήσεων

Διαμαρτυρία κατοίκων Αγίου Νικολάου για τους απαράδεκτα φουσκωμένους λογαριασμούς ύδρευσης-αποχέτευσης στο Δήμο Σιθωνίας.

Μετά από πρόσκληση του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Σιθωνίας Ληστή Σωτήρη έγινε συγκέντρωση στον Άγιο Νικόλαο σχετικά με το χαράτσι που επιβάλλεται στην κατανάλωση του νερού.
Αφού ενημερώθηκαν οι κάτοικοι για την σχετική απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, αποφασίστηκε:
Να συνταχθεί κείμενο – διαμαρτυρία που θα απευθύνεται στην αποκεντρωμένη διοίκηση Μακεδονίας-Θράκης, και θα ζητάει την ανάκληση της παράνομης απόφασης του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου.
Το σχετικό κείμενο θα κοινοποιηθεί και στο Δήμαρχο.
Συγκεντρώθηκαν επίσης πάνω από τετρακόσιες υπογραφές μέχρι τώρα, οι οποίες θα χρησιμοποιηθούν και σε δικαστική αγωγή που θα ασκηθεί από κατοίκους προς την δημοτική αρχή
Για όλα τα παραπάνω ορίστηκε επιτροπή.
Το κείμενο της διαμαρτυρίας είναι το παρακάτω:

"Και χωρίς τα φτερά δε φοβάμαι..."


Η Χαλκιδική παρούσα στο 1ο Συμπόσιο Βιώσιμης Τουριστικής Ανάπτυξης Δυτικού Παγγαίου

Ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής στο πλαίσιο των συνεργιών που αναπτύσσει, συμμετείχε στο 1ο Συμπόσιο Βιώσιμης Τουριστικής Ανάπτυξης Δυτικού Παγγαίου που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο της Αμφίπολης, με στόχο την προβολή και την τουριστική αξιοποίηση της ευρύτερης περιοχής της Αμφίπολης και των όμορων δήμων με τη δημιουργία των κατάλληλων υποδομών και τη μετατροπή της σε προορισμό παγκόσμιας εμβέλειας.

Φεστιβάλ Ιουλιανής Πανσελήνου στον Όρμο Παναγίας

9ο Φεστιβάλ Πολυγύρου - Καλοκαίρι Τέχνης και Πολιτισμού 2017

9ο Φεστιβάλ Πολυγύρου
Καλοκαίρι Τέχνης και Πολιτισμού 2017
Πρόγραμμα εκδηλώσεων
ΘΕΑΤΡΟ
Σάββατο 8 Ιουλίου
21:30 «Για όνομα…» 
Η πολυσυζητημένη σύγχρονη κωμωδία των Mathieu Delaporte και Alexandre de la Patellière. Η μετάφραση είναι του Θοδωρή Πετρόπουλου, η σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη και πρωταγωνιστούν ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, η Βίκυ Σταυροπούλου, ο Φάνης Μουρατίδης, η Μαρία Κωνσταντάκη και ο Αντώνης Λουδάρος. 
Μια συνηθισμένη συνάντηση για δείπνο ανάμεσα σε συγγενείς και φίλους καρδιακούς θα εξελιχτεί σε ρινγκ όπου ο καθένας θα βγάλει τα απωθημένα του από χρόνια αποκαλύπτοντας καλά κρυμμένα μυστικά και αλήθειες που σοκάρουν.

ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ Η ΣΤΡΑΤΟΝΙΚΗ – ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ

 Εφιαλτικό ήταν το Σαββατοκύριακο που προηγήθηκε για τους κατοίκους και πολυάριθμους επισκέπτες της Στρατονίκης καθώς η περιοχή παρέμεινε χωρίς νερό την ώρα που ένας από τους μεγαλύτερους καύσωνες των τελευταίων ετών μάστιζε ολόκληρη τη χώρα. Η Δημοτική Αρχή Αριστοτέλη έδειξε για άλλη μια φορά την ανικανότητα και την αδιαφορία της, αφήνοντας το πρόβλημα άλυτο από το χειμώνα του 2016 το οποίο και πλέον να διογκώθηκε, δυστυχώς, στο πιο καυτό Σαββατοκύριακο του φετινού έτους.

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΟΡΓΗ 2017

Μπήκε ο Ιουλης, μας έψησε ο καύσωνας των προηγούμενων ημερών, αλλά τώρα, αυτή την Τετάρτη, το ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ, και τα παιδιά του, οι μαθητές των μουσικών και των τμημάτων χορού, θα δροσίσουν τις καρδιές όλων δίνοντας ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΡΓΗ σε ΟΛΑ τα παιδιά με καρκίνο παίζοντας, χορεύοντας και τραγουδώντας σε μια ΜΟΝΑΔΙΚΗ εκδήλωση, την ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΟΡΓΗ!
ΟΛΑ τα έσοδα της εκδήλωσης αυτής πηγαίνουν στους Συλλόγους ΕΛΠΙΔΑ και ΣΤΟΡΓΗ, για να βοηθήσουν τα παιδιά τα οποία χτύπησε η ασθένεια ΜΑΣΤΙΓΑ της εποχής.
Πολλοί λένε, πως, «Στα Μουδανιά ΔΕΝ καλοκαιριάζει αν δεν γίνει αυτή η εκδήλωση», η εκδήλωση ΘΕΣΜΟΣ που μετρά δεκαεπτά χρόνια ζωής και έχει γίνει ξακουστή σε όλη τη χώρα αλλά και στο εξωτερικό.

5ο Party Νεολαίας Αγίου Προδρόμου, 7 Ιουλίου 2017

Εγκαίνια έκθεσης φωτογραφίας «ΑΘΩΣ/ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ»

Τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας «ΑΘΩΣ / ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ» του Στράτου Καλαφάτη, πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο το απόγευμα στον Τεχνοχώρο Αποθήκη, στην παραλία της Νικήτης, από το Δήμαρχο Σιθωνίας, Ιωάννη Τζίτζιο, παρουσία του καλλιτέχνη Στράτου Καλαφάτη, του Διευθυντή του Μορφωτικού Ιδρύματος Εθνικής Τραπέζης Θεσσαλονίκης, Ιωάννη Επαμεινώνδα, δημοτικών και τοπικών συμβούλων και πλήθους κόσμου.

Τiverious 6-8/7 στον Πολύγυρο

Εκλογές και νέο Δ.Σ. στη ΝΙΚΗ Πολυγύρου

Αέρας αλλαγής στη Νίκη Πολυγύρου!
Νέο Δ.Σ. για την πρωτεύουσα!
Με αέρα αλλαγής και αισιοδοξίας ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες ανάδειξης του νέου Συμβουλίου της Νίκης! Άνθρωποι που αγάπησαν, αγαπούν και θα αγαπούν την ομάδα αποφάσισαν να συμπορευθούν και να οδηγήσουν τη Νίκη εκεί που της αξίζει βάσει της εντυπωσιακής ιστορίας της.
Άνθρωποι με ιδέες, πίστη και θέληση, με συμπαραστάτες παίκτες, παίκτες παλαιότερων ετών, ιστορικούς και σύγχρονους αρχηγούς και διαχρονικούς φίλους της ομάδας δημιούργησαν μια αγκαλιά για να στεγάσουν, να προστατέψουν και να διατηρήσουν την θεά Νίκη ψηλά!
Η σύνθεση του νέου Συμβουλίου:

Διάκριση εξουσιών ή "θεσμικά εμπόδια"?

Το μεγαλύτερο κακό (ακόμα και από αυτό στην οικονομία) που γίνεται στην Ελλάδα τα τελευταία δυόμισι χρόνια είναι η επίθεση στους θεσμούς και η καταρράκωση της θεμελιώδους αρχής της διάκρισης των εξουσιών. Εξηγούμαι με πρόσφατο παράδειγμα:
Το Συμβούλιο της Επικρατείας ,με πρόσφατη απόφαση του, κρίνοντας αντισυνταγματικές τις συνεχείς χρονικές παρατάσεις στους φορολογικούς ελέγχους, σήκωσε μια ασπίδα προστασίας του πολίτη έναντι της αυθαιρεσίας του Κράτους,περιορίζοντας ,κατά το Σύνταγμα, στα πέντε χρόνια την παραγραφή των φορολογικών υποθέσεών. 

Ιερισσός: Εκδήλωση Λιμανιού 2017


ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΑΓΩΝΑ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ


Θεατρικό δρώμενο στα Σήμαντρα


Pasir beach bar || Δημιουργική απασχόληση με κλόουν


Συμμετοχή ΧΟΠ σε φεστιβάλ της Ξάνθης

Μετά την πρώτη του πετυχημένη συνάντηση, ο Χορευτικός όμιλος Πολυγύρου (ΧΟΠ) συνεχίζει την ενεργή του πολιτιστική παρουσία στα δρώμενα του τόπου αλλά και της χώρας. Έτσι, την έναρξη της θερινής του περιοδείας, πραγματοποίησε το παιδικό τμήμα του συλλόγου στο 3ο παιδικό και εφηβικό φεστιβάλ στο Άβατο Ξάνθης. Με δυναμικό 30 παιδιών η μικρή ομάδα επισκέφθηκε τη γειτονική πόλη παρουσιάζοντας μακεδονικούς χορούς και δείχνοντας ένα κομμάτι της δουλειάς τους. 

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΑΒΛΟΙ

Το καλοκαίρι προχωρά στην «Ελλάδα της Ευρώπης», της … «προόδου», στην Ελλάδα την ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΗ (για να μην γελιόμαστε), και εκτός από τον καύσωνα που περιμένουμε να μας κάψει με τις υψηλές του θερμοκρασίες, τον καλοκαιρινό, έχουμε τον «άλλο καύσωνα», εκείνον που είναι ΟΛΟ το χρόνο και ΚΑΙΕΙ τα άτομα με αναπηρίες και χρόνιες παθήσεις…

Προβολή της Χαλκιδικής μέσω FAM & Press trips σε 6 διαφορετικές χώρες

Μετά την Vogue Ολλανδίας, τη RAI5 της Ιταλίας και το ρωσικό ειδησεογραφικό κανάλι Russia 24, η Χαλκιδική υποδέχτηκε δημοσιογράφους από το εξειδικευμένο περιοδικό Luxury Yachts της Αγγλίας, την αποστολή της TURSAB Ανατολικής Θράκης της Τουρκίας, 6 ταξιδιωτικούς πράκτορες από την Αμερική, το διάσημο Ιταλικό περιοδικό DOVE και το τηλεοπτικό συνεργείο της RAI3. Από τα μέσα Απριλίου μέχρι και τα τέλη Ιουνίου, η Χαλκιδική έχει φιλοξενήσει πάνω από 35 δημοσιογράφους και έχει ολοκληρώσει με επιτυχία 10 Press και FAM trips ως μέρος του πλάνου προβολής που υλοποιεί ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής για φέτος το καλοκαίρι.

CRI Gold στην Ελληνικός Χρυσός για την οικονομική και κοινωνική της συνεισφορά

Η στρατηγική της Ελληνικός Χρυσός σε σχέση με την βιώσιμη ανάπτυξη και την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και η συνεισφορά της σε κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο, επιβραβεύθηκαν από το Ινστιτούτο Εταιρικής Ευθύνης, σε μια λαμπρή τελετή που έλαβε χώρα στην Αθήνα, παρουσία σημαντικών προσωπικοτήτων του πολιτικού, οικονομικού και θεσμικού γίγνεσθαι της χώρας.

Ενοικιάζεται διαμέρισμα (Θεσσαλονίκη)

Ενοικιάζεται διαμέρισμα 5ου ορόφου, 61 τ.μ., δύο δωμάτια, σαλόνι, κουζίνα χωριστή,μπάνιο, φυσικό αέριο, ασανσέρ, πόρτα ασφαλείας, ήσυχο, ανακαινισμένο, επιπλωμένο πλήρως. Δίπλα σε στάση πολλών γραμμών Ο.Α.Σ.Θ..
Περιοχή Ράδιο Σίτυ, ΦΆΛΗΡΟ. Θεσσαλονίκης.
Ιδανικό για φοιτητές η φοιτήτριες. Ενοίκιο προσιτό. Διαθέσιμο από 1η Αυγούστου.
Πληροφορίες: 6973404002 και 6973263464