Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017

Tiverious στον Πολύγυρο




Εκδήλωση βράβευσης μαθητών στο Δήμο Αριστοτέλη

Με επιτυχία διεξήχθησαν τα Σιθώνεια 2017

Με επιτυχία διεξήχθη η 16η διεθνής συνάντηση ρίψεων “Σιθώνεια” στο Δημοτικό Γήπεδο Νικήτης. Στα φετινά Σιθώνεια,τιμήθηκε ο εκλιπών Πρόεδρος του ΓΣ «η Σιθωνία», Νικόλαος Παπαδημητρίου, ο άνθρωπος που ήταν η ψυχή της διοργάνωσης, που ζούσε για τα Σιθώνεια και αγωνίστηκε για να γίνουν θεσμός.

ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΧΡΥΣΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ : Το νέο antigold παραμύθι καταστροφολογίας έχει τίτλο : «Σκουριές όπως Αμύνταιο».

Οι antigold σεναριογράφοι καταστροφολογίας που κυνηγούν τα ανά τον κόσμο περιστατικά τεχνικών αστοχιών ή θεομηνιών προκειμένου να πείσουν για τα παραμύθια που έχουν αραδιάσει στην περιοχή της ΒΑ Χαλκιδικής και όχι μόνον, σχετικά με τους ενδεχόμενους κινδύνους από την αξιοποίηση των ορυκτών πόρων που ευλόγησε ο θεός να βρίσκονται εκεί, δεν έχασαν την ευκαιρία από την προχθεσινή καταστροφή σε ορυχείο της ΔΕΗ στο Αμύνταιο και έπλασαν το νέο παραμύθι, προσπαθώντας να συσχετίσουν το Αμύνταιο με τις Σκουριές, αποσκοπώντας στο να τρομοκρατήσουν για μία ακόμη φορά τους καλόπιστους πολίτες οι οποίοι ακούγοντας τα όσα λέγονται για το Αμύνταιο, εύλογα αναρωτιούνται : μήπως συμβεί και σε εμάς;

Γιορτή λήξης Σχολικού Έτους του Ειδικού Σχολείου Πολυγύρου


ΠΑΖΑΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ

Ελλαδα, «Σωτήριον έτος 2017 μ.χ», Ελλάδα της …. Ευρώπης, της «πολυπολιτισμικότητας», της «κοινωνικής ευαισθησίας, Ελλάδα με τα ΑΔΙΟΡΘΩΤΑ ΧΑΛΙΑ της….

Παρολες τις δηλώσεις και εξαγγελίες των πολιτικάντηδων, ΚΑΘΕ μέρα που ξημερώνει στη χώρα αυτή, είναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ από την προηγούμενη χωρίς καμία ελπίδα γιατρειάς….
Γιατρειά είπα;

Eκδήλωση στη Μαραθούσα

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ
ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΘΗΡΙΩΔΙΑΣ ΣΤΗ ΜΑΡΑΘΟΥΣΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΙΟΥΝΗ 11π.μ.στο ΜΝΗΜΕΙΟ της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ στη ΘΕΣΗ ΠΛΑΤΑΝΑ
διοργανώνουν:
το ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Π.Ε.Α.Ε.Α. – Δ.Σ.Ε.     
και η Τ.Ο. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ του ΚΚΕ

ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΧΡΥΣΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ : Διαιτησία ! ! ! Η κυβέρνηση «παίζει τα ρέστα της».

Για μία ακόμη φορά χρειάζεται να ανακαλέσουμε όλοι στη μνήμη μας την ιστορία της υπόθεσης. Τις προεκλογικές δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ (2014-15). Την εκλογή της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ από τη ΒΑ Χαλκιδική. Τις μετέπειτα ενέργειες των κυβερνητικών παραγόντων. Την απόφαση του κου Σκουρλέτη να κλείσει το μεταλλείο. Τις τότε δηλώσεις του κου Σταθάκη. Τις antigold πιέσεις. Τις δικαστικές αποφάσεις που δικαιώνουν τον επενδυτή σε όλες τις περιπτώσεις. Το χρονισμό των πολιτικών ενεργειών με κρίσιμας πολιτικά γεγονότα, όπως η προκήρυξη εκλογών και η ψηφοφορία για τα μέτρα της 2ης αξιολόγησης.

ΧΟΡΩΔΙΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΑΛ ΝΙΚΗΤΗΣ


Ανακοίνωση Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 3ου Δημοτικού Σχολείου και 1ου Νηπιαγωγείου Πολυγύρου

Ο Σύλλογος μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μια νέα προσπάθεια. Από τη λήξη της φετινής ακαδημαϊκής χρονιάς ξεκινάμε τον θεσμό της ετήσιας αθλητικής υποτροφίας. Κάθε χρόνο, ένας μαθητής και μία μαθήτρια του σχολείου μας, θα κερδίζει μία ετήσια αθλητική υποτροφία για έναν από τους συλλόγους του Πολυγύρου ενώ παράλληλα θα τιμώνται και δύο αθλητές του αντίστοιχου αθλήματος.

Η αρχή θα γίνει την Τετάρτη 14 Ιουνίου, στο πλαίσιο της «Γιορτής Αποφοίτησης της ΣΤ’ Τάξης» τους σχολείου μας. Δύο μαθητές μας θα λάβουν τις υποτροφίες τους για το τμήμα καλαθοσφαίρισης του Αθλητικού Ομίλου Πολυγύρου, για την σεζόν 2017-2018. Πριν την απονομή των υποτροφιών θα τιμηθούν και θα βραβευθούν δύο αθλητές του τόπου μας που έχουν τιμήσει τόσο το άθλημα όσο και τον Πολύγυρο.