Δευτέρα, 29 Μαΐου 2017

Στον Πολύγυρο οι Σχολικοί αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ Στίβου μαθητών Σχολείων Ειδικής Αγωγής Κεντρικής Μακεδονίας


Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΕΜΠΑΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΟΝΙΚΗΣ

ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΟΝΙΚΗΣ ΖΗΤΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ
Η επιπολαιότητα αποτελεί χαρακτηριστικό στοιχείο της πολιτικής της σημερινής Δημοτικής Αρχής Αριστοτέλη ακόμη και για τα πολύ σοβαρά ζητήματα του τόπου, όπως αυτό της Στρατονίκης και των ρωγματώσεων που παρουσιάζονται στις κατοικίες και στα δημόσια κτίρια της.

Τιμήθηκε ο Μανώλης Σύγγελης

Σε κλίμα συγκίνησης σε ένα κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27 Μαΐου 2017 η εκδήλωση - αφιέρωμα στον Μανώλη Σύγγελη με τη συμμετοχή των μουσικών συνόλων του Δημοτικού Ωδείου Πολυγύρου.
Δύο σχεδόν χρόνια μετά τον θάνατό του ο Δήμος Πολυγύρου, το Ν.Π. «Αριστοτέλης» και ο Σύλλογος Γονέων και Φίλων Παιδικής Χορωδίας Πολυγύρου τίμησαν τον Μανώλη Σύγγελη για την προσφορά του στην αυτοδιοίκηση και τον πολιτισμό και την μεγάλη δράση του σε κάθε τομέα της κοινωνικής ζωής του τόπου.

Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στο Λιμάνι της Νικήτης

Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών θα πραγματοποιηθεί στο Λιμάνι της Νικήτης, το Σάββατο 3 Ιουνίου 2017, στις 8.30 το απόγευμα.
Συμμετέχουν:
• Λύκειο Ελληνίδων Άρτας
• Πολιτιστικός Σύλλογος "Ανατολική Ρωμυλία" Αλεξανδρούπολης- Ν. Έβρου
• Σύλλογος Ι.Ν.Παναγίας Φανερωμένης Θεσσαλονίκης
• Πολιτιστικός σύλλογος Κερατσινίου-Πειραιά "Θυμαιτάδαι"
• Πολιτιστικός Όμιλος Μαρκόπουλου και Πόρτο-Ράφτη Αττικής
• Σύλλογος Ποντίων Ξάνθης "Τραντελλενες"
• Επιμορφωτικός σύλλογος Νεοχωρίου Άρτας
• Πολιτιστικός Σύλλογος Πλαταριάς Ν.Θεσπρωτία
• Νεανική Εστία Ι.Ν.Ζωοδόχου Πηγής Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης

Δήλωση Γ. Βαγιωνά για την απώλεια του Κ. Μητσοτάκη

Σήμερα ο πολιτικός κόσμος της χώρας έγινε φτωχότερος. «Έφυγε» ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, αφήνοντας όμως πίσω του μια τεράστια πολιτική παρακαταθήκη.
 Ήταν πολιτικός της Αλήθειας, που απεστράφη τον λαικισμό και προσπάθησε να δημιουργήσει ένα καλύτερο «αύριο» για την πατρίδα, παίρνοντας τον δύσκολο δρόμο. 
Πορεύθηκε σταθερά, με προσήλωση στις αρχές που πρέσβευε ως τη δύση της ζωής του, γι’ αυτό και είναι από τους λίγους πολιτικούς που δικαιώθηκαν εν ζωή. Είθε η κληρονομιά που αφήνει στη Ελλάδα να αξιοποιηθεί στο έπακρο. 

7ο Μουδανιά Basketball Camp


ΤΑ ΚΕΠΑ ΤΗΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑΣ

Εδώ και χρόνια, από τότε που δημιουργήθηκαν τα Κέντρα Πιστοποίησης Αναπηριών, δεν υπάρχει μέρα που να μη βγουν στο φως καταγγελίες ασθενών με αναπηρίες και χρόνιες παθήσεις.

Το «κράτος πρόνοιας», παίζει στις πλάτες αυτών των ανθρώπων τα πιο ΒΡΩΜΙΚΑ παιχνίδια ταλαιπωρίας και εξευτελισμού του ανθρώπινου πόνου, με κρυφές και φανερές «εντολές» και…. «εγκυκλίους» στις οποίες το ζητούμενο είναι ΕΝΑ. Να γίνεται μείωση των ποσοστών αναπηρίας, προκειμένου το «κράτος» να γλυτώνει δαπάνες από συντάξεις και επιδόματα.