Σάββατο, 27 Μαΐου 2017

Αντί ο Τσίπρας να φορέσει γραβάτα, του πήραν και τα σώβρακα.

Ακόμη και ο Χριστός να κατέβαινε ξανά στη Γη, το θαύμα να πετύχει πρωτογενή πλεονάσματα 2,2% του ΑΕΠ από το 2023 ως το 2060 δεν θα το κατάφερνε.
Τα λόγια είναι του επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτη Λαφαζάνη, που μιλά για μια κυβέρνηση-σάκο του μποξ που δέχεται την μία γροθιά μετά την άλλη, δεν αποκλείει να μην υπάρξει συμφωνία για το χρέος ακόμη και στις 15 Ιουνίου, ούτε θεωρεί απίθανο το σενάριο να μην συμφωνήσει το ΔΝΤ και να πάμε σε 4ο μνημόνιο.

150 άτομα την ημέρα πεθαίνουν στην Ελλάδα από άνοιγμα φακέλου

Το κίνημα ενάντια στις εξορύξεις στις Σκουριές ψάχνει βηματισμό

10ετία αγώνων για την προστασία του περιβάλλοντος - Καθημερινοί άνθρωποι τα έβαλαν με έναν οικονομικό κολοσσό που θέλησε να καταλάβει την περιοχή τους και κατάφεραν να του δημιουργήσουν σοβαρό πρόβλημα με δράσεις σε όλα τα επίπεδα, που περιλάμβαναν από κινητοποιήσεις μέχρι επιστημονικές τεκμηριώσεις για τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις της “επένδυσης”
Μέσα από τους διαρκείς και μαζικούς αγώνες οι Σκουριές εξελίχθηκαν σε κάτι πολύ περισσότερο από την ονομασία ενός τόπου.

Ενοικιάζεται

Ενοικιάζεται στον Πολύγυρο, κέντρο, οδός Κωνσταντινουπόλεως, παλιά μονοκατοικία 44 τ.μ., περιφραγμένη, με αυλή 100 τ.μ. περίπου, και 40 τ.μ. κήπο.
Ενοίκιο 150 ευρώ.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973404002 και 6973263464.

Νέος προπονητής στον ΑΟ Πολυγύρου ο Στέλιος Χαλκιάς

O Α.Ο.Πολυγύρου ανακοινώνει την συνεργασία με τον Χαλκιδικιώτη προπονητή μπάσκετ Στέλιο Χαλκιά, ο οποίος αναλαμβάνει το Ανδρικό Τμήμα του Συλλόγου. 
Η Διοίκηση του ΑΟΠ τον καλωσορίζει και εύχεται κάθε επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει.
Σύντομο Βιογραφικό:
ΧΑΛΚΙΑΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ
Ηλικία 35
Απόφοιτος Τ.Ε.Ε.Φ.Α. Τρικάλων,Κύρια ειδικότητα Καλαθοσφαίριση[κάτοχος διπλώματος Α κατηγορίας]