Παρασκευή, 5 Μαΐου 2017

Προβλήματα υδροδότησης από τη Δευτέρα 8 Μαΐου 2017 σε όσους δεν έχουν συνδεθεί στο νέο δίκτυο ύδρευσης στο νότιο Πολύγυρο

Ο Δήμος Πολυγύρου ενημερώνει ότι όσοι κάτοικοι του νότιου Πολύγυρου δεν έχουν συνδεθεί στο νέο δίκτυο ύδρευσης, από την ερχόμενη Δευτέρα 8 Μαΐου 2017, από το πρωί έως τις 3.00 μ.μ., θα έχουν προβλήματα υδροδότησης των κατοικιών τους λόγω εργασιών, που θα πραγματοποιούνται στην περιοχή.
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου στις 8/8/2016 η διαδικασία συνδέσεων στο νέο δίκτυο ύδρευσης έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί στις 30/9/2016, όμως μετά από ελέγχους που πραγματοποίησαν οι υδρονομείς του Δήμου διαπιστώθηκε ότι δεν ανταποκρίθηκαν όλοι οι κάτοικοι.

1ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορωδιών "Ελεγεία - Νέα Προποντίδα"


Εκδήλωση για την επέτειο της 17ης Μαΐου


Δωρεάν Εμβολιασμός Ανασφάλιστων Παιδιών στο Δήμο Ν. Προποντίδας

Στα πλαίσια της συνεργασίας του Δήμου Ν. Προποντίδας με το πρόγραμμα «Εμβολιά-ζουμε: Παιδιά ανασφάλιστα, όχι απροστάτευτα» της κοινωφελούς μη κερδοσκοπικής οργάνωσης Αποστολή ΑΝΘΡΩΠΟΣ και το Κέντρο Υγείας Ν. Μουδανιών πρόκειται να πραγματοποιηθεί ο 13ος δωρεάν εμβολιασμός 31 ανασφάλιστων παιδιών, τα οποία χρειάζονται συνολικά 48 εμβόλια.
Η δράση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 8 Μαΐου 2017 και ώρα 08:30π.μ. στο Κέντρο Υγείας Ν. Μουδανιών.