Τρίτη, 2 Μαΐου 2017

Ημερίδα με θέμα «Υγεία Μητέρας και Παιδιού»

Σε συνέχεια μια σειράς δράσεων των Γιατρών του Κόσμου στη Χαλκιδική, με Συλλόγους, Δήμους και Φορείς, διοργανώνεται για πρώτη φορά στη Χαλκιδική, ημερίδα με θέμα «Υγεία Μητέρας και Παιδιού», που συνδιοργανώνουν ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Χαλκιδικής, που εκπροσωπείται από τον Πρόεδρο, Μιχάλη Μαργαριτίδη και ο Ιατρικός Σύλλογος Χαλκιδικής που εκπροσωπείται από τον Πρόεδρο, Μάριο Πυρπασόπουλο, σε συνεργασία με την οργάνωση Γιατροί του Κόσμου στo πλαίσιο του προγράμματος της Msd "Μητέρα και Παιδί", την Κυριακή 14 Μαΐου, 10.30-14.30 στο Πνευματικό Κέντρο Ν. Μουδανιών.
Το πρόγραμμα «Μητέρα & Παιδί» των Γιατρών του Κόσμου, υλοποιείται στο πλαίσιο της παγκόσμιας δράσης «Msd For Mothers», της ομώνυμης φαρμακευτικής εταιρείας. Το διετές αυτό πρόγραμμα εστιάζει στην προστασία και τη φροντίδα των εγκύων και των βρεφών στην Ελλάδα, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τον τοκετό.

Εγκαίνια επέκτασης Γυμνασίου Νικήτης

egk_nikiti.jpg
Tα εγκαίνια του έργου επέκτασης του Γυμνασίου Νικήτης και της λειτουργικής αναβάθμισης του υφιστάμενου κτιρίου πραγματοποίησε σήμερα ο Δήμαρχος Σιθωνίας Ιωάννης Τζίτζιος, παρουσία εκπαιδευτικών, γονέων και μαθητών.  
Ο κ. Τζίτζιος στον χαιρετισμό του ανέφερε μεταξύ άλλων ότι το έργο αυτό, προϋπολογισμού 1,4 εκατ. ευρώ, καλύπτει  όλες τις παιδαγωγικές ανάγκες του Γυμνασίου Νικήτης, συμβάλει στη βελτίωση της μαθησιακής διαδικασίας και επιλύει οριστικά τα προβλήματα στέγασης που υπήρχαν.

Εκλογές στο Σύλλογο Κρητών Χαλκιδικής

Εκλογές θα γίνουν στο 
Σύλλογο Κρητών Χαλκιδικής "Ν. Καζαντζάκης",
την Τετάρτη 03/05/2017 και ώρα 18:00 ως 20:00  στον Πολύγυρο και στην Αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου. 


Τηλέφωνα επικοινωνίας: 

6979926855   &   2371021745