Δευτέρα, 10 Απριλίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Τ.Ο. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΩΝ

Ο θάνατος του 38χρονου ήρθε να αναδείξει για ακόμη μια φορά τις τρομακτικές ελλείψεις σε ασθενοφόρα και πληρώματα και της συνολικές ανεπάρκειες που υπάρχουν στον τομέα της Υγείας στη Χαλκιδική. 
Συγκεκριμένα Το ΕΚΑΒ κλήθηκε στην Ουρανούπολη, για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα ενός 38χρονου, ο οποίος παρουσίασε πνευμονικό οίδημα. Ωστόσο, λόγω των ελλείψεων που υπάρχουν, το μοναδικό διαθέσιμο ασθενοφόρο σε ολόκληρο τον Νομό, ήταν στην Κασσανδρεία, απ’ όπου τελικά και ξεκίνησε, για να φτάσει στην Ουρανούπολη μία ώρα και 50 λεπτά αργότερα, χρόνος που στάθηκε μοιραίος για τη ζωή του 38χρονου. 

ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΓΡΙΑ…

Μέρες που είναι, είπα να μη γράψω για τα χάλια μας τα αδιόρθωτα, για τα χειρότερα που ακόμα ΔΕΝ ήρθαν, αλλά πώς να γίνει κάτι τέτοιο όταν οι…. «σωτήρες» μας φέρνουν τις ψυχρολουσίες τη μια πίσω από την άλλη.

Πραγματικά, δε ξέρω τι συμβαίνει με τον λαό μας, τι μας έχουν ποτίσει και το μόνο που μας νοιάζει είναι τα τηλεπαιχνίδια, οι τηλεπερσόνες, η κάθε ξεβράκωτη, και όχι το ΣΦΑΓΕΙΟ της χώρας, ΣΦΑΓΕΙΟ σε μισθούς, συντάξεις, σε…..