Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2017

450 αγωνιζόμενοι - κατηγορούμενοι, αιχμάλωτοι πολέμου της Ιγγλέση, του ΣΥΡΙΖΑ και της ΕΛΝΤΟΡΑΝΤΟ!

Απέναντι ξέρουν, πως έχουν το παλιό μνημονιακό κατεστημένο (ΝΔ-πασοκ κλπ) και την ΕΛΝΤΟΡΑΝΤΟ, από τους οποίους δεν περιμένουν τίποτα καλό για την υπόθεση της περιοχής και την εκκρεμή δικαστική υπόθεση τους! 
Από την άλλη γνωρίζουν πολύ καλά, πως ο νεομνημονιακός ΣΥΡΙΖΑ, πούλησε την υπόθεση της εξόρυξης, αλλά τρέφουν ακόμα κάποιες έστω αμυδρές αυταπάτες, ότι όσο είναι στην κυβέρνηση, δεν θα καταδικαστούν! 
Γι' αυτό και επιτρέπουν (λάθος τους) να κυκλοφορούν ανάμεσα τους τύποι σαν την Ιγγλέση και τον Μηταφίδη! 

Περιμένοντας τα συσσίτια του Αλέξη…


Άρθρο της Χριστίνας Σουλτανίδου*

Με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, όπου «πρόσφερε» στους δημότες το πρώην στρατόπεδο Π. Μελά, αλλά και τις προηγούμενες και τις επόμενες επισκέψεις του, όπου θα φέρνει νέα καθρεφτάκια στους «ιθαγενείς» της Β. Ελλάδας, ρωτώ:
>Σε ποια ακριβώς φάση βρίσκεται η υπόσχεση που έδωσε ο πρωθυπουργός στις 14 Δεκέμβρη 2016 από τη Θεσσαλονίκη, για παροχή ημερησίως, δωρεάν γευμάτων (μεσογειακής μάλιστα διατροφής) σε 30.000 μαθητές φτωχών οικογενειών, σχολείων της Δυτικής Θεσσαλονίκης; Να θυμίσω ότι η ρητή δέσμευση του πρωθυπουργού ήταν πως το πρόγραμμα θα αρχίσει να υλοποιείται από τα μέσα Γενάρη, μιας και η κυβέρνηση είχε φροντίσει (!) να εντάξει το σχετικό ποσό στον προϋπολογισμό του 2017.

ΕΛΛΑΔΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΦΑΡΜΑΚΙΑ

Και ενώ τα χαστούκια που δέχεται η χώρα μας δεν έχουν τελειωμό, όπως για παράδειγμα οι «συμφωνίες» με τους δανειστές, και άλλα πολλά φορομπηχτικά τα οποία θα κληθούν να πληρώσουν τα κορόιδα οι Έλληνες, ΟΧΙ οι έχοντες, Αλλά οι άλλοι, οι μισθωτοί και συνταξιούχοι, τα ΜΟΝΙΜΑ θύματα, ενώ κατά γενική ομολογία ΟΛΑ έχουν διαλυθεί εδώ και χρόνια και δεν υπάρχει ελπίδα ΚΑΜΙΑ, ο Νεοέλληνας απολαμβάνει από τον καναπέ του το «Survivor» και το κάθε (με το συμπαθειο) ξεκολο, αφήνοντας τα ζητήματα που ΚΑΙΝΕ να περνούν στα ψιλά, λες και δεν τον αφορούν αυτόν και τα παιδιά του που θα τον βρίζουν για όλη τους τη ζωή για το ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ που τους αφήνει.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ.

Με ιδιαίτερη χαρά και ενθουσιασμό, ακούσαμε ότι η Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, ξεκίνησε διάλογο με τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών της Κ. Μακεδονίας,-(και της ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ)- με θέμα την αναμοριοδότηση των Σχολικών Μονάδων!
Για όσους ΔΕΝ γνωρίζουν, με απλά λόγια, θα προσπαθήσουμε να σας εξηγήσουμε τι σημαίνει αυτό. Κάθε σχολείο έχει κάποια μόρια, τα οποία παίρνει ο εκπαιδευτικός που εργάζεται. Προκειμένου λοιπόν, να έρθει κάποιος δάσκαλος ή καθηγητής στα σχολεία της ορεινής Χαλκιδικής, ΠΡΕΠΕΙ η αντίστοιχη Διεύθυνση Εκπαίδευσης του νομού μας να δίνει τα ανάλογα μόρια σε σχέση με τα σχολεία της υπόλοιπης Χαλκιδικής, δεδομένου των δυσκολιών που υπάρχουν .(καιρικές συνθήκες, παλαιό οδικό δίκτυο, δύσκολη συγκοινωνία κ.τ.λ.)

ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΧΡΥΣΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ : Ποιά υπηρεσία προσφέρουν άραγε οι επισκέψεις των βουλευτών της αντιπολίτευσης στο μεταλλείο;

Συχνά πυκνά παρατηρούμε να επισκέπτονται το μεταλλείο βουλευτές της αξιωματικής και της ελάσσονος αντιπολίτευσης, με θερμούς λόγους υπέρ της υλοποίησης και λειτουργίας της επένδυσης χρυσού στη ΒΑ Χαλκιδική.
Όσοι παρακολουθούν τα τεκταινόμενα σχετικά με την υλοποίηση της επένδυσης χρυσού, αναρωτιούνται σε πρώτο επίπεδο που ήταν όλα αυτά τα πρόσωπα από το 2004, οπότε και ξεκίνησε η υλοποίηση της επένδυσης, έως και το 2015 που ανέλαβαν τη διακυβέρνηση της χώρας οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ!!!

Αγώνες τραμπολίνο στον Πολύγυρο

Το Σάββατο 18 και Κυριακή 19 Μαρτίου 2017 από τις 10:00 π.μ. στο κλειστό Γυμναστήριο Πολυγύρου θα πραγματοποιηθούν οι προκριματικοί αγώνες τραμπολίνο Α΄- Β΄- Γ- Δ' κατηγοριών και επιπέδων 1-4 (Β. Ελλάδος) .

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ