Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2017

Ο Δήμος Αριστοτέλη στο πλευρό των συνδημοτών του που δικάζονται στις 13 Μαρτίου 2017

Αναβιώνουν τη Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017, οι δυσάρεστες μνήμες της έντασης και του διχασμού που προκάλεσαν στην περιοχή του Δήμου Αριστοτέλη η έλλειψη διαλόγου και η προσπάθεια της Πολιτείας να επιβάλλει «επενδύσεις με κάθε κόστος» που έρχονται σε αντίθεση με την ισορροπημένη και αειφόρο ανάπτυξη της περιοχής. Συγκεκριμένα, 21 συνδημότες μας, επιχειρηματίες, οικογενειάρχες και μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής που έχουν δηλώσει την αντίθεσή τους στη μετατροπή του Δήμου μας σε περιοχή βαριάς βιομηχανίας, η οποία περιορίζει τις δυνατότητες οποιασδήποτε άλλης ανάπτυξης, δικάζονται ως κατηγορούμενοι -μεταξύ άλλων- για κάποια από τα σοβαρότερα αδικήματα του Ποινικού Κώδικα.

Corso στον Πολύγυρο


ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχω γράψει για την Σκλήρυνση Κατά Πλάκας, αυτή την ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΗ χρόνια πάθηση, για τον ΓΟΛΓΟΘΑ που ανεβαίνουν οι ασθενείς που έχουν την πάθηση αυτή και οι οικογένειες τους, για το πόσο δοκιμάζονται – αδικούνται από τις επιτροπές των ΚΕΠΑ που τους «θεραπεύουν» στο λεπτό, και άλλα πολλά….

Έγραψα, και για τις κατά καιρούς «Νέες Θεραπείες» που εμφανίζονται για την πάθηση, δίνοντας Ελπίδα στους ασθενείς, αλλά όσο γρήγορα εμφανίζονται, ακόμα γρηγορότερα … «εξαφανίζονται».

Πολιτική εκδήλωση στον Πολύγυρο

Η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Χαλκιδικής το Σαββάτο στις 11 Μαρτίου καλεί όλα τα μέλη και τους φίλους της Δημοκρατικής Συμπαραταξής σε πολιτική εκδήλωση με τη παρουσία του Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Στεφάνου Ξεκαλακη. 
Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Πολύγυρου στις 18:30.