Τρίτη, 7 Μαρτίου 2017

Τiverious στον Πολύγυρο


Δήμος Αριστοτέλη - Διαρκείς Δράσεις Ανάπτυξης και Καινοτομίας 2017-2018.

Ανοίγουμε τον διάλογο για την Καινοτομία και την Ανάπτυξη.
Μελετάμε, συζητάμε, προτείνουμε.
Ο Δήμος Αριστοτέλη, συνεχίζοντας με σοβαρότητα, σχεδιασμό και επιμονή την προσπάθειά του να παρουσιάσει ένα διαφορετικό μοντέλο ανάπτυξης της περιοχής, αξιοποιώντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματά της σαν γενέτειρα του Αριστοτέλη, πύλη του Αγίου Όρους αλλά και το απαράμιλλο φυσικό της κάλλος, εγκαινιάζει στα πλαίσια του Παγκόσμιου Έτους Αριστοτέλη τις διαρκείς Δράσεις Ανάπτυξης και καινοτομίας για τα έτη 2017-2018.

Διήμερη επίσκεψη του Βορίδη στη Χαλκιδική

Στo πλαίσιο των δράσεων που έχει εξαγγείλει και υλοποιεί η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας Χαλκιδικής, διοργανώνονται στη περιοχή του δήμου Νέας Προποντίδας και δήμου Κασσάνδρας εκδηλώσεις, ομιλία και ολοήμερη περιοδεία του τομεάρχη εσωτερικών και βουλευτή Αττικής κ. Μάκη Βορίδη, ο οποίος θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Μαρτίου διήμερη επίσκεψη στο Νομό.

Η Τράπεζα Πειραιώς για την Κάρτα του Αγρότη

H Τράπεζα Πειραιώς, συνεπής με τη δέσμευσή της για ολοκληρωμένη υποστήριξη του αγροτικού κόσμου και της αγροτικής επιχειρηματικότητας, συμφώνησε με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων να συμμετάσχει στην πρωτοβουλία της έκδοσης της Κάρτας του Αγρότη.
Στο πλαίσιο αυτό, υπεγράφη σήμερα από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ευάγγελο Αποστόλου και τον Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο της Τράπεζας Πειραιώς κ. Γεώργιο Πουλόπουλο, Μνημόνιο Συνεργασίας, μέσω του οποίου εντάσσεται στην εν λόγω πρωτοβουλία η «Κάρτα Αγρότη» της Τράπεζας Πειραιώς, την οποία έχουν ήδη από πέρυσι χιλιάδες αγρότες. 

HΜΕΡΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ 2017 ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ

Εξήντα (60) νέες θέσεις εργασίας σε περιμένουν!
Ο Δήμος Αριστοτέλη στο πλαίσιο του Επετειακού Έτους Αριστοτέλη 2016-2017 και των Διαρκών Δράσεων Ανάπτυξης και Καινοτομίας 2017-2018, διοργανώνει αύριο Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017 στο Κέντρο Πολιτισμού Ιερισσού, από 10:00 π.μ. μέχρι τις 15:00 μ.μ., σε συνεργασία με τη Δημοτική Εταιρία Αξιοποίησης Τουριστικών Ακινήτων Δήμου Αριστοτέλη ΑΕ (ΑΞΤΑΔΑ Δημοτική ΑΕ) τις «Ημέρες Καριέρας 2017».