Παρασκευή, 3 Μαρτίου 2017

Πανηγύρι των Αγίων Θεοδώρων στη Νικήτη

Ο Σύλλογος Γυναικών Νικήτης και η Εθελοντική Ομάδα διοργανώνει το πανηγύρι των Αγίων Θεοδώρων, το Σάββατο 4 Μαρτίου στην παραλία Νικήτης με πλούσια εδέσματα και άφθονο κρασί.
Πρόγραμμα:7:30-10:00 Θεία Λειτουργία.
Θα ακολουθήσουν παραδοσιακοί χοροί από τα 2 παιδικά τμήματα της Ε.Ν.Ν. Ο ΣΙΘΩΝ, από τον πολιτιστικό Συλλογο" Ο Παρθενών" & από την χορευτική ομάδα" Νεάκιτος".
Θα ακολουθήσει γλέντι με την τοπική ορχήστρα "Αραιά και που".

Πανηγύρι των Αγίων Θεοδώρων στον Όρμο Παναγίας

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Νικολάου  «Η ΒΟΥΡΒΟΥΡΟΥ», σε συνεργασία με τη Δημοτική Επιχείρηση του Δ. Σιθωνίας και το Συμβούλιο του Τοπικού Διαμερίσματος Αγίου Νικολάου, σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας, την εκδήλωση που διοργανώνει με το καθιερωμένο πανηγύρι των Αγίων Θεοδώρων, το Σάββατο 4 Μαρτίου 2017 στον Όρμο Παναγίας.
Πρόγραμμα Εκδηλώσεων:

ΘΕΑΤΡΟ: "Σταμάτα την παρέλαση Ρε..."

Ο Θεατρικός Οργανισμός Ορμύλιας σε συνεργασία με τον Δήμο Σιθωνίας παρουσιάζει το έργο του Μάκη Πάνου "Σταμάτα την παρέλαση Ρε..." σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Κουτσιούρη, την Κυριακή 12 Μαρτίου 2017 στο Πολιτιστικό Κέντρο του ΕΠΑΛ Νικήτης, στις 7 το απόγευμα.
Πρόκειται για μια κωμωδία βασισμένη στο μυθιστόρημα με τίτλο "ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΣΟΧΑ" Του Μάκη Πάνου.
Το έργο έχει ένονο το ηθογραφικό στοιχείο και τραγικές προεκτάσεις. Στην κωμωδία λειτουργούν χαρακτήρες αυθεντικοί, της καθημερινής ζωής του χωριού και γι' αυτό χρησιμοποιείται έντονα η τοπική διάλεκτος( Ορμυλιώτικη ντοπιολαλιά) με χαρακτήρες εξαιρετικούς, ατάκες ευρηματικές, πρωτότυπο και εμπνευσμένο σενάριο και εκπληκτικές ερμηνείες των ντόπιων ερασιτεχνών ηθοποιών.

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ 2017 ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ


Εργαστήρι μουσικοκινητικής αγωγής για παιδιά από 18 μηνών έως 4 ετών και τους γονείς τους


Πρόγραμμα βουλευτή Γ. Βαγιωνά

Ο Βουλευτής Χαλκιδικής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γεώργιος Βαγιωνάς θα βρίσκεται την Δευτέρα  6-3-2017 στο πολιτικό του γραφείο στα Ν. Μουδανιά από τις 12:00 μ.μ έως τις 14:00 μ.μ. όπου θα δεχθεί πολίτες, εκπροσώπους φορέων και παραγωγικών τάξεων.