Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2017

Μπάφος γείτονας

"ΒΙΝΥΛΙΟ" στον Πολύγυρο, 18-2-2017


Tiverious στον Πολύγυρο, 23-27/2/2017


Καταγγελία ΑΝΤΑΡΣΥΑ Χαλκιδικής για τον ξυλοδαρμό συναγωνιστή

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Χαλκιδικής καταγγέλλει τον ξυλοδαρμό του συναγωνιστή Σ.Μ. από τραμπούκο της Eldorado, το βράδυ της Πέμπτης 16/2 στη Μεγάλη Παναγία Χαλκιδικής.
Δεν είναι τυχαίο ότι ο δράστης είναι ο εκλεκτός της διοίκησης της Ελληνικός Χρυσός για τις εκλογές του Εργατικού Κέντρου Χαλκιδικής, τον οποίο τοποθέτησε για να δώσει «γραμμή στήριξης» σε συγκεκριμένο ψηφοδέλτιο στις πρόσφατες εκλογές. Αποφάσισε η Eldorado, ότι ο εκπρόσωπός της πρέπει να είναι φασίστας, νταής και έτοιμος να προασπίσει τα συμφέροντα της με κάθε κόστος.

ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΧΡΥΣΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ : Μεταξύ σφύρας και άκμονος ο Σταθάκης για τις «Σκουριές» αποφασίζει . . . καθυστερήσεις.

Αθανάσιος Γ. Καρίνας
Μία από τις «καυτές πατάτες» που παρέλαβε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας (ΥΠΕΝ) κος Σταθάκης, μαζί με τον υπουργικό θώκο, ήταν ο φάκελος της επένδυσης χρυσού στη ΒΑ Χαλκιδική, για τους γνωστούς λόγους της πρόσφατης ιστορίας της υπόθεσης, συμπεριλαμβανομένης της παρακαταθήκης του προκατόχου του κου Σκουρλέτη και των θέσεων του κόμματός του.
Από τη μια οι ξεκάθαρες θέσεις του υπουργού υπέρ των επενδύσεων και οι επιτακτικές και αδήριτες ανάγκες της χώρας για επενδύσεις και από την άλλη οι αντιδράσεις μερίδας κυβερνητικών βουλευτών στην υλοποίηση της επένδυσης σε συνδυασμό με τις πιέσεις άμεσες και έμμεσες των antigold, καθιστούν τη διαχείριση και το χειρισμό του θέματος ακροβατικό σε

Eκδήλωση διαμαρτυρίας στη Μ. Παναγία

Χτες το βράδυ για άλλη μια φορά η Eldorado δημιούργησε αυτά που δημιουργεί σε κάθε τόπο που αποικεί. 
Βαθαίνει το ρήγμα μεταξύ των κατοίκων της Μεγ.Παναγίας αφού εργαζόμενος της εταιρείας και δη εκπρόσωπος σωματείου της και μέλος του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου επιτέθηκε απρόκλητα και με βαρβαρότητα σε 65χρονο με όλο του το μένος.
Ο 65χρονος νοσηλεύεται αυτή τη στιγμή με κατάγματα και πολύ σοβαρά χτυπήματα στο νοσοκομείο.