Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017

Χρ. Πάχτας: "ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΒΡΩΜΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ"

Σε πανικό βρίσκεται η Δημοτική Αρχή Αριστοτέλη. Προκειμένου να δικαιολογήσει την ανυπαρξία της στην περιοχή, την οποία έχει οδηγήσει σε μαρασμό, αποφάσισε για μια ακόμα φορά, να επιτεθεί εναντίον της προηγούμενης διοίκησης του Δήμου και μάλιστα με τρόπο ανορθόδοξο και με τις γνωστές μεθόδους σπέκουλας, που συχνά υιοθετεί.
Η Δημοτική Αρχή Αριστοτέλη απευθύνθηκε σε ιδιώτη, αναθέτοντας του παρατύπως τη διενέργεια ελέγχων νομιμότητας και σκοπιμότητας των αποφάσεων της προηγούμενης δημοτικής αρχής, κάτι πρωτοφανές για την τοπική αυτοδιοίκηση, παραβιάζοντας ρητά τη συνταγματική επιταγή και έξω από κάθε θεσμικό πλαίσιο ελέγχου.

Στον εισαγγελέα το πόρισμα για τις οικονομικές συναλλαγές Χρ.Πάχτα- Ελληνικός Χρυσός

Στην δικαιοσύνη παραπέμπει ο Δήμος Αριστοτέλη το πόρισμα των ορκωτών ελεγκτών σχετικά με τις συναλλαγές του Δήμου επί δημαρχίας Χρ. Πάχτα με την εταιρεία Ελληνικός Χρυσός μετά από ομόφωνη απόφαση που έλαβε το δημοτικό συμβούλιο του δήμου σε χθεσινή του συνεδρίαση.
Πρόκειται για την υπόθεση όπου η Ελληνικός Χρυσός έδινε «δωράκια» στον δήμο Αριστοτέλη επί δημαρχίας Πάχτα, ως "φιλοδώρημα" για την περιβαλλοντοκτόνα δραστηριότητα που συντελείται στη Χαλκιδική.

Ευχαριστήριο


Tiverious 16-18/2/2017, στον Πολύγυρο


Σχόλιο της «ΣΠΟΡΑΣ» για τα αποτελέσματα της συνάντησης στις 10/2 της «πανελλαδικής επιτροπής των μπλόκων» με τον υπουργό αγροτικής ανάπτυξης και το υπόλοιπο κυβερνητικό επιτελείο.

Στην συνάντηση της «πανελλαδικής επιτροπής των μπλόκων» με τον υπουργό αγροτικής ανάπτυξης Β. Αποστόλου, ο υπουργός πιστός στα μνημόνια και στο «μένουμε Ευρώπη» δήλωσε ότι δεν μπορούν να ικανοποιηθούν τα αιτήματα επιβίωσης που θέτει το κίνημα στα πλαίσια της «ευρωπαϊκής πορείας» με την οποία η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι παντρεμένη.
Είναι ξεκάθαρο ότι η ικανοποίηση των αιτημάτων επιβίωσης της μικρομεσαίας αγροτιάς περνάει μέσα από την ρήξη με την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η «ΣΠΟΡΑ» πιστεύει ότι το κίνημα πρέπει να σηκώσει το γάντι και να αναβαθμίσει το αντιΕΕ και αντικυβερνητικό χαρακτήρα του αγώνα σε συνδυασμό με τα αιτήματα της διαγραφής του χρέους, της εθνικοποίησης-κρατικοποίησης των τραπεζών και των επιχειρήσεων στρατηγικής σημασίας με δημοκρατικό επανακαθορισμό των διεθνών μας σχέσεων για να ανοίξει ο δρόμος για την ανάδειξη των συλλογικών παραγωγικών δυνάμεων της εργαζόμενης πλειοψηφίας, που αποτελούν την κύρια παραγωγική δύναμη.