Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2017

Μεταπτυχιακό «Τοπική και Περιφερειακή Ανάπτυξη και Αυτοδιοίκηση»: Απονομή διπλωμάτων σε Χαλκιδικιώτες φοιτητές

Με την παρουσία του Δημάρχου Πολυγύρου, Αστέριου Ζωγράφου, ως Γενικού Γραμματέα της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Ανάπτυξης ΑΕ και εκπροσώπων των Πανεπιστημίων Πελοποννήσου (Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων), Δημοκρίτειου Θράκης (Τμήμα Οικονομικών Επιστημών), Αριστοτέλειου Θεσσαλονίκης (Τμήμα οικονομικών Επιστημών) και Πειραιώς (Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων) πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των διπλωμάτων στους φοιτητές του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών για την Τοπική Αυτοδιοίκηση με τίτλο «Τοπική και Περιφερειακή Ανάπτυξη και Αυτοδιοίκηση» στις 3/2/2017.

Πολύγυρος 11-2-2017 - Κρητικό γλέντι


Εσωτερική οδοποιία τμημάτων οδών στον οικισμό Ν. Μουδανιών.

Συνεχίζονται οι εργασίες που αφορούν το έργο “Εσωτερική οδοποιία τμημάτων οδών στον οικισμό Ν. Μουδανιών”, προϋπολογισμού 5.600.000€. 
Το έργο περιλαμβάνει:
-Τη βελτίωση των συνθηκών κυκλοφορίας και την ασφαλτόστρωση όλων των δημοτικών οδών εντός του οικισμού, που στην παρούσα φάση είναι χωματόδρομοι.
-Την αντιμετώπιση του προβλήματος αποχέτευσης των όμβριων υδάτων της περιοχής «Ελαιώνας» του οικισμού και

Συγκέντρωση ειδών για το ορφανοτροφείο «Μέλισσα» από τον Β΄ Παιδικό Σταθμό Πολυγύρου

 Στη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών καθημερινής χρήσης για το ορφανοτροφείο «Μέλισσα» προχωρά ο Β΄ Παιδικός Σταθμός Πολύγυρου και καλεί τους πολίτες να συμμετάσχουν σε αυτή την προσπάθεια. Η παράδοση των ειδών στο ορφανοτροφείο θα γίνει μέσα στον Φεβρουάριο με επίσκεψη του Παιδικού Σταθμού στη «Μέλισσα».
Η συγκέντρωση των ειδών θα γίνεται στο χώρο του παιδικού, Β. Ηπείρου 11 (κάτω από το Γυμνάσιο), μέχρι την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017 και ώρες 8.00 π.μ έως 3.00 μ.μ., εργάσιμες ημέρες. Τα είδη που συγκεντρώνονται είναι:

ΠΟΣΟ ΘΑ ΖΗΣΕΤΕ ΕΙΠΑΜΕ;

Εδώ και χρόνια γράφω για τον ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ του Ελληνικού … «κράτους», για … «νόμους» που κάποιοι ψηφίζουν, και κάποιοι άλλοι προσπαθούν να τους εφαρμόσουν.

Νόμοι, που θέτουν τις ζωές του κοσμάκη σε κίνδυνο, που κάνουν το χώρο της υγείας άνω κάτω, που δεν έχουν καμία απολύτως ΛΟΓΙΚΗ.
Και σήμερα θα ασχοληθούμε με την ΥΓΕΙΑ, και χωρίς καθυστέρηση, διαβάστε το παρακάτω ρεπορτάζ Συνέλληνες, για να δείτε ΤΙ αποφάσεις παίρνουν για τις ζωές μας…

Καταγγελία της Ευρωβουλευτού Σοφίας Σακοράφα για την ELDORADO στις Σκουριές

Στειρώσεις αδέσποτων ζώων στο Δήμο Νέας Προποντίδας

Στο πλαίσιο του προγράμματος διαχείρισης αδέσποτων ζώων στο Δήμο μας θα πραγματοποιηθούν στειρώσεις και εμβολιασμοί αδέσποτων ζώων από το προσεχές Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017 μέχρι και την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017. Οι στειρώσεις θα πραγματοποιηθούν στον αδειοδοτημένο για αυτό το σκοπό χώρο στειρώσεων αδέσποτων ζώων με τη συνδρομή εθελοντών κτηνιάτρων με νόμιμη άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.