Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2017

«Πλεύση Ελευθερίας»: Τα μέτρα δεν θα τελειώσουν ποτέ -Πρέπει να τους τελειώσουμε εμείς


Ανακοίνωση βουλευτή Χαλκιδικής Γιώργου Βαγιωνά

Ο Βουλευτής Χαλκιδικής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γεώργιος Βαγιωνάς θα βρίσκεται την Δευτέρα 6-2-2017 στο πολιτικό του γραφείο στον Πολύγυρο Χαλκιδικής από ώρα 12.00 μ.μ. έως 14.00 μ.μ. και την Δευτέρα 13-2-2017 στο πολιτικό του γραφείο στα Ν. Μουδανιά από ώρα 12:00 μ.μ έως 14:00 μ.μ. όπου θα δεχθεί πολίτες, εκπροσώπους φορέων και παραγωγικών τάξεων.

Δήμος Πολυγύρου: ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ 2017

Ξεκίνησε το πρόγραμμα « Άθληση για Όλους» στο Δήμο Πολυγύρου με διαφορετικά τμήματα, για παιδιά, εφήβους, άνδρες, γυναίκες, για τους αθλούμενους της Γ΄ ηλικίας, για άτομα με αναπηρία.
Το πρόγραμμα υλοποιεί το Μορφωτικό – Πολιτιστικό - Αθλητικό και Κοινωνικό Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Πολυγύρου «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.
Στόχος του είναι η βελτίωση της φυσικής κατάστασης των πολιτών, η καλλιέργεια αθλητικού χαρακτήρα και αθλητικής συνείδησης, η αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου και η διέξοδος από τα καθημερινά προβλήματα, η ανάπτυξη διαπροσωπικών σχέσεων και η αναψυχή των αθλούμενων και εν τέλει η βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών. 
Η άσκηση με συστηματική καθοδήγηση αποτελεί ουσιαστικά κοινωνική επένδυση, γιατί συμβάλλει στην πρόληψη προβλημάτων υγείας και εκφυλιστικών τάσεων, στην αποτροπή από βλαπτικές συνήθειες και συμπεριφορές και γενικά σε μία καλύτερη σχέση ανθρώπου και φυσικού περιβάλλοντος.

Συγχαρητήρια Δημάρχου Σιθωνίας στη μαθήτρια Αγγ. Χριστοδουλάκη

Ο Δήμαρχος Σιθωνίας Ιωάννης Τζίτζιος εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στην άξια μαθήτρια του Γενικού Λυκείου Αγ.Νικολάου από τη Νικήτη, Αγγελική Χριστοδουλάκη που κατάφερε ανάμεσα σε 90 διαγωνιζόμενους Έλληνες μαθητές να αναδειχθεί νικήτρια στο Διαγωνισμό μετάφρασης για σχολεία της ΕΕ "Juvenes Translatores".
Στο μήνυμά του ο κ.Τζίτζιος αναφέρει:
«Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στη μαθήτρια Αγγελική Χριστοδουλάκη και της εύχομαι καλή πρόοδο, να συνεχίσει να κάνει αυτό που αγαπάει, να κυνηγάει τα όνειρα της και να έχει πολλές ακόμα διακρίσεις στη ζωή της.