Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2017

Όσο νυχτώνει η λίστα μεγαλώνει

Παραβρώμισε

Για όποιον είχε το κουράγιο να παρακολουθήσει χτες τη Βουλή δεν υπάρχει αμφιβολία. Η… στάθμη έχει ανέβει πολύ. Και πολύ επικίνδυνα.
Η ευτέλεια από την οποία τρέφονται τα δήθεν «αντισυστημικά» φίδια δεν έχει προηγούμενο. Εξίσου φανερό είναι ότι δεν έχει και πάτο. Εκτός από τον πάτο στον οποίο οδηγούνται οι «σωτήρες μας» κατά πως τους οδηγεί ο κατήφορος.
Σας παρακαλούμε πάρτε τις ομιλίες των βασικών «μονομάχων». Διαβάστε την ομιλία του Καμμένου. Μετά πάρτε την ομιλία του Τσίπρα. Και στη συνέχεια την ομιλία του Μητσοτάκη. Και της Γεννηματά.

Ανακοίνωση Επιτροπών Αγώνα Χαλκιδικής ενάντια στην Εξόρυξη Χρυσού


Εμείς που υπογράφουμε αυτό το κείμενο καταγγέλουμε την στοχοποίηση 9 φοιτητών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης από καθηγητή ακροδεξιών απόψεων του τμήματος ΗΜΜΥ.
Το μόνο “ενοχοποιητικό στοιχείο” των φοιτητών είναι η συνδικαλιστική και πολιτική τους δράση. Ο αγώνας τους ενάντια στις αυθαιρεσίες του συγκεκριμένου αλλά και στις φασιστικές του προκλήσεις. 
Είναι γνωστός άλλωστε ο ρόλος των φασιστών ιστορικά.

Χορός Νίκης Πολυγύρου


Όλο το ποδόσφαιρο του Πολυγύρου μια αγκαλιά!

Η απόλυτη και μεγαλύτερη επιτυχία των τελευταίων ετών, που δεν συγκρίνεται με κανένα εφήμερο αγωνιστικό κέρδος.
Υπό την προστασία του ιστορικού σωματείου της Νίκης, οι ακαδημίες ποδοσφαίρου της πόλης και η Ελπίς Πολυγύρου!
Με σταθερά βήματα και την δυναμική των 100+ παιδιών της περιοχής, η Νίκη χτίζει το μέλλον του ποδοσφαίρου σε στέρεες βάσεις, αγκαλιάζει, δίνει διέξοδο και αθλητική διαπαιδαγώγηση στη νεολαία του Πολυγύρου, πάντα κινούμενη σε επαγγελματικά πρότυπα.
iΠάμε όλοι ΜΑΖΙ για τη Νίκη!

Tiverious στον Πολύγυρο


Κοπή Βασιλόπιτας και Γενική Συνέλευση Συλλόγου Γαλατιστέων


Επιστολή των Σωματείων Εργαζομένων στα Μεταλλεία Κασσάνδρας προς τους Βουλευτές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

κα Κωσταντίνα Κούνεβα,
κα Σοφία Σακοράφα
κ. Νότη Μαριά
κ. Νίκο Χουντή
κ. Σωτήρη Ζαριανόπουλο
          Στρατώνι, 02 Φεβρουαρίου 2017,
 Ως εργαζόμενοι στα Μεταλλεία Κασσάνδρας παρακολουθούμε τις τελευταίες ημέρες μια ανταλλαγή απόψεων μεταξύ Ελλήνων Ευρωβουλευτών και της Διοίκησης της Ελληνικός Χρυσός,  η οποία μετά και τις εκ νέου τοποθετήσεις σας, δεν μπορεί να μας αφήσει αμέτοχους.  
Κανέναν λόγο δεν θα είχαμε να παρέμβουμε αν οι τοποθετήσεις αυτές δεν μας έθιγαν ως εργαζόμενους και κατοίκους αυτού του τόπου.

Εκδήλωση στη Γαλάτιστα

Ο Σύλλογος «Νεολαία Γαλάτιστας» με αφορμή την επέτειο για τα 2 χρόνια λειτουργία της Δανειστικής Βιβλιοθήκης σας προσκαλεί στην ομιλία της συγγραφέως Αλεξάνδρας Μητσιάλη, με τίτλο «Από τη ζωή στη λογοτεχνία και αντίστροφα...μια διαδρομή».
Δύο χρόνια τώρα η δανειστική βιβλιοθήκη του Συλλόγου προσφέρει ελεύθερη πρόσβαση στην γνώση και μας φέρνει πιο κοντά στον κόσμο της ανάγνωσης.
Θα χαρούμε ιδιαίτερα να μας τιμήσετε με την παρουσία σας το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00, στη Βιβλιοθήκη μας, που βρίσκεται στο νέο Λύκειο της Γαλάτιστας (παλιό Δημοτικό Σχολείο).

ΠΟΞ : Προτεραιότητα η εικόνα της χώρας

Με αφορμή το νέο κύμα κινητοποιήσεων των αγροτών και του αντίκτυπου που έχει στο εξωτερικό, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων επισημαίνει τα εξής:
Αυτό το διάστημα, διανύουμε το πρώτο στάδιο της κύριας περιόδου πραγματοποίησης κρατήσεων για την τουριστική σεζόν του 2017, η οποία χαρακτηρίζεται από οξύτατο ανταγωνισμό.