Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017

Ο Τσίπρας, ο Μουλόπουλος, ο ΔΟΛ και τα όνειρα για νέο πολιτικό σκηνικό

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Βασίλης Μουλόπουλος δεν στρογγυλοκάθισε από μόνος του στην διοίκηση του ΔΟΛ.
Εδώ και αρκετό διάστημα ο Β. Μουλόπουλος γυροφέρνει ως ”κοράκι” πάνω στο “πτώμα” ΔΟΛ, ως σύνδεσμος ανάμεσα στον κουμπάρο του, Στ. Ψυχάρη, και τον Αλέξη Τσίπρα και με στόχο είτε να “ταφεί” αξιοπρεπώς το “πτώμα” του ιστορικού συστημικού συγκροτήματος ή και το κατά προτίμηση σενάριο, να ”αναστηθεί” και να λειτουργήσει σε νέα βάση.

ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΟΛΑ

Γενάρης 2017, στην Ελλάδα της Ευρώπης, της «προόδου», των μνημονίων, της «ανάπτυξης», της διαφθοράς και της ρεμούλας, της ατιμωρησίας, της ανεργίας, του εξευτελισμού, της, του…. Αφήστε καλύτερα, μη συνεχίσω γιατί θα γράψω ΤΟΜΟΥΣ για τα χάλια μας τα αδιόρθωτα, για τα οποία, φταίμε ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ, για να μην πω ΠΡΩΤΑ ΕΜΕΙΣ.
Συνέλληνες, το δημώδες άσμα «μας πήρε το ποτάμι»… το ξέρετε;
Και δεν μιλώ βέβαια για το κόμμα, αλλά για το ποτάμι στο οποίο εδώ και χρόνια, από το 2009 (και νωρίτερα) μας πέταξαν μέσα οι «φωτισμένοι» ηγέτες μας.

Ένας συνεταιρισμός μελισσοκόμων με τεράστια επιτυχία: Πώς πέτυχαν 140 μελισσοκόμοι!

Στο μεγαλύτερο μελισσοχώρι της Ευρώπης, τη Νικήτη Χαλκιδικής, 140 μελισσοκόμοι κάτω από τη «στέγη» του τοπικού αγροτικού συνεταιρισμού γράφουν τη δική τους ιστορία επιτυχίας, που φέρει τον τίτλο «Σίθων».
Καθένας από τους μελισσοκόμους της Νικήτης διαθέτει μεγάλες μελισσοκομικές μονάδες - 500 έως 1.600 κυψέλες, που μεταφέρουν σε όλη την Ελλάδα. Παλιότερα οι μετακινήσεις των μελισσιών γίνονταν μέσα στη Χαλκιδική.
Πλέον ξεκινούν τη μελισσοκομική τους χρονιά τον Νοέμβριο από την Πελοπόννησο ή την Κεντρική Ελλάδα και την άνοιξη επιστρέφουν στη Μακεδονία.

Tiverious 21/1/17 στον Πολύγυρο