Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017

Στο «μάτι του κυκλώνα» για πέμπτη μέρα και ο Δήμος Πολυγύρου

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι χιονοπτώσεις σε όλο το Δήμο Πολυγύρου δημιουργώντας προβλήματα και δυσκολίες στην κίνηση των οχημάτων και των πεζών. Παρά τις πρωτόγνωρες καιρικές συνθήκες, χιονοπτώσεις με εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες, όλος ο μηχανισμός του Δήμου, μηχανήματα και ανθρώπινο δυναμικό, βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού από τις πρώτες ώρες εκδήλωσης της κακοκαιρίας απομακρύνοντας το χιόνι και κάνοντας συνεχείς ρίψεις άλατος.

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017, Κλειστά Σχολεία

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία αύριο, Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017, όλων των βαθμίδων στους Δήμους Πολυγύρου, Αριστοτέλη, Σιθωνίας και Ν. Προποντίδας, σύμφωνα με ανακοίνωσή τους.

Νέα παιδίατρος στην Αρναία

Ένα σύγχρονο παιδιατρικό κέντρο εγκαινιάστηκε προ ολίγων ημερών στην Αρναία Χαλκιδικής το οποίο ανήκει στην παιδίατρο Δέσποινα Ξιούφη (MD AUTh, Msc, υπ. διδάκτωρ παιδοκαρδιολογίας Ωνάσσειο Καρδιοχειρουργικό κέντρο). Αποτελεί ένα άρτιο κέντρο περίθαλψης για τον μικρό ασθενή και με υψηλό αίσθημα ευθύνης για το παιδί και τον γονιό σας καλοσωρίζει. Βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της Αρναίας.
Είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 09:00 έως τις 14:00 και από τις 18:00 έως τις 21:00.

Ιανουάριος στο ΒΙΝΥΛΙΟ με έντεχνο λαϊκό


Διάφανη Αυλαία - Πολύγυρος

Tiverious 13 & 14 /1/2017