Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2016

Δηλώνει έτοιμος...

Σχετικά με την διάρθρωση και λειτουργία των Αστυνομικών Υπηρεσιών στον Δήμο Αριστοτέλη

Με αφορμή πληροφορίες που δημοσιεύονται στο διαδίκτυο, όσον αφορά την διάρθρωση και την λειτουργία των Αστυνομικών υπηρεσιών στον Δήμο Αριστοτέλη, η Δημοτική Αρχή αισθάνεται την ανάγκη να επαναλάβει τα πραγματικά γεγονότα, προς αποφυγή των όποιον σκόπιμων στρεβλώσεων.

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΥΝΑΙΚΑ & ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17/12 στο Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου η Ημερίδα με θέμα Γυναίκα & Πολλαπλή Σκλήρυνση που διοργάνωσε η ΜΟΝΑΔΑ ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗΣ της νευρολογικής κλινικής του νοσοκομείου!
Στην Συνδιοργάνωση της ημερίδας ήταν η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ UNESCO ενώ αυτή πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ.
Έχουμε πει πολλές φορές για την Πολλαπλή Σκλήρυνση Κατά Πλάκας, αυτή την ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΗ πάθηση, που ξεγελά, και, «αποσυντονίζει» τούς πάσχοντες, αλλά κυρίως τους επιστήμονες που ασχολούνται με αυτή, που την ΠΟΛΕΜΟΥΝ μέσα από Έρευνες και με την βοήθεια των… «όπλων», των διαφόρων ΑΓΩΓΩΝ που τους παρέχονται.
Εδώ να διευκρινίσουμε μια δυο λεπτομέρειες, σχετικά με τους Ασθενείς με ΣΚΠ. Το ότι τους βρήκε αυτή η «κατάρα», ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ  ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΕΔΩ, ΠΩΣ Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ….. ΛΥΠΗΣΗ, ΠΩΣ…..

Δήμος Αριστοτέλη: Υπενθύμιση υποβολής αίτησης - δήλωσης καταγραφής διαχειμαζόμενων κυψελών

Κατόπιν νεότερης υπενθύμισης από την αρμόδια Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής, της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής, ενημερώσουμε τους μελισσοκόμους, δημότες Αριστοτέλη, για την υποχρέωση υποβολής αίτησης – δήλωσης καταγραφής των διαχειμαζόμενων κυψελών τους.

ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΧΡΥΣΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ : Τα φώτα έσβησαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών. Τα ωφελήματα όμως για τους Δήμους που τα φιλοξένησε είναι διαρκή.

Γράφει ο Αθανάσιος Γ. Καρίνας 
Είναι γνωστό ότι η άρση βαρών έχει χορηγό την εταιρεία Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.. Χάρη σε αυτό το γεγονός η Χαλκιδική και ειδικότερα ο Δήμος Πολυγύρου είχε πρόσφατα την ευκαιρία να φιλοξενήσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών Ανδρών – Γυναικών, Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών, μια διοργάνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών. Την περασμένη άνοιξη με την ευκαιρία τη διοργάνωσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Άρσης Βαρών Εφήβων, Νεανίδων και Παίδων είχε γίνει πολύ συζήτηση διότι ο Δήμος Αριστοτέλη είχε απορρίψει το αίτημα της Ομοσπονδίας να διεξάγει το συγκεκριμένο πρωτάθλημα στις εγκαταστάσεις του, με αποτέλεσμα να φιλοξενηθεί τελικά από το Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη Θεσσαλονίκης.