Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2016

Χρ. Πάχτας: ΝΕΟΣ ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ
ΕΚΘΕΤΗ ΚΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ 
Μια μετά την άλλη, σαν χάρτινος πύργος, καταρρέουν σταδιακά όλες οι σαθρές συκοφαντίες, όλα τα σκόπιμα ψεύδη, όλες οι σκοτεινές μεθοδεύσεις, που έζησε ο δήμος μας τα τελευταία χρόνια και δίχασαν την κοινωνία μας. 
Κατηγορηθήκαμε, και μάλιστα και ενώπιον της δικαιοσύνης, ότι δήθεν με το νέο ρυθμιστικό σχέδιο επιχειρούσαμε, το έτος 2012, εν κρυπτώ, να μετατρέψουμε σε μεταλλευτικές χαβούζες την Ιερισσό, τα Ν. Ρόδα, την Ουρανούπολη, την Αμμουλιανή και το Άγιο Όρος. Να αλλάξουμε μια τουριστική περιοχή σε μεταλλευτική, καταργώντας την τουριστική ανάπτυξη. 

Παρουσίαση βιβλίου: «Ο δικός μου Πολύγυρος. Πράματα και θάματα της παιδικής μου ηλικίας»

Το νέο του βιβλίο θα παρουσιάσει ο Ομότιμος Καθηγητής Παιδιατρικής ΑΠΘ, Ιωάννης Τσίκουλας, με τίτλο «Ο δικός μου Πολύγυρος. Πράματα και θάματα της παιδικής μου ηλικίας», στο Συνεδριακό Κέντρο του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016, στις 11.30 το πρωί.

Προλογίζει η Μαρία Τσαμουρτζή, αρχιτέκτων. 

Μετά το τέλος της εκδήλωσης το βιβλίο θα διανεμηθεί δωρεάν.

Προσφορά ιατρικού υλικού της Ι.Μ. Κασσανδρείας στο Νοσοκομείο Πολυγύρου

Ἱερά Μητρόπολις Κασσανδρείας μέ ἀπόφαση τοῦ Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου αὐτῆς κ. Νικοδήμου προσέφερε στή Μονάδα Τεχνητοῦ Νεφροῦ τοῦ Γενικοῦ Νοσοκομείου Χαλκιδικῆς τά κάτωθι ἰατρικά ὑλικά: 
1. 180 Φίλτρα τεχνητοῦ νέφρου ULF-18 PLUS 
2. 66 φίλτρα τεχνητοῦ νεφροῦ ULF-180H 
3. 30 φίλτρα τεχνητοῦ νεφροῦ FDX-120GW 
4. 30 φίλτρα τεχνητοῦ νεφροῦ POLYFLUX-210H 
5. 306 ΣΕΤ Α/Φ γραμμῶν για FRESENIUS GAMBRO 

Εγκαίνια διδακτηρίου Δημοτικού Σχολείου Στανού


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ SOS ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ: Όχι στις χορηγίες «Κόκα-κόλα» &«Ελληνικός Χρυσός»

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης, συνεπής στην ιδεολογία του επιχειρηματία Δημάρχου του, οργανώνει και φέτος τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του με χορηγούς –μεταξύ άλλων- δύο μισητές για την πόλη μας επιχειρήσεις: την «Κόκα-κόλα» και την «Ελληνικός Χρυσός».
Η μεν «Κόκα-κόλα» πήγε την παραγωγή της στην Βουλγαρία κλείνοντας τις μονάδες παραγωγής στην Ελλάδα (Κέρκυρα, Ρόδο, Αθήνα, Μεσολόγγι, Πάτρα, Θεσσαλονίκη) στερώντας την δουλειά σε χιλιάδες Έλληνες εργαζόμενους, γι’ αυτό και η Θεσσαλονίκη χρόνια τώρα μποϊκοτάρει τα προϊόντα της, συμπαραστεκόμενη στους ανέργους.